Libnet.ro
UNICEF

15:30

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, raspunde atacului venit de la Crin Antonescu. Constantin spune ca liderul liberal are un limbaj suburban si da dovada de lipsa de respect. Joi seara,. continuă pe Antena3

Iohannis: Crin Antonescu are sanse foarte mari si va fi presedintele Romaniei, cu sau fara USL, cu sau fara USD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, la Sibiu, ca in opinia sa liderul PNL Crin Antonescu are sanse foarte mari sa devina presedintele Romaniei, indiferent daca va fi sau nu sprijinit de USL.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, s-a intalnit cu Crin Antonescu

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a intalnit joi cu presedintele PNL Crin Antonescu ocazie cu care au discutat despre scena politica interna, situatia din Ucraina, precum si asupra modalitatilor de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al PNL. Liderul liberal i-a transmis interlocutorului sau ca inca de la fondarea USL liberalii au fost un partener loial in Guvern si in Parlament, adaugand ca spera ca si celalalt partid important al coalitiei, PSD, sa doreasca in mod real pastrarea aliantei si sa respecte votul da legitimitate actualului Guvern.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

Daniel Constantin, la Subiectiv: Exista anumite orgolii intr-o parte a USL-ului, din acest motiv suntem astazi intr-un impas politic

Presedintele PC Daniel Constantin a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, despre situatia tensionata din interiorul USL, precum si despre solutiile aflate la indemana presedintelui PNL Crin.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

Liderul PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, miercuri, la ora 13. Antonescu si Ponta s-au antalnit miercuri dimineata la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chitoiu si Angrei Gerea. Citeste si: Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta Antonescu a stat aproximativ jumatate de ora la Guvern, unde a avut o discutie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PNL precizeaza ca BPN al partidului a .

Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD. intrebat daca PNL este pregatit sa aiba candidat.

Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD. intrebat daca PNL este pregatit sa aiba candidat.

Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD

Dana Grecu a prezentat, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, declaratia prim-vicepresedintelui PNL, Klaus Iohannis, care a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca liberalul Crin Antonescu va fi.

Crin Antonescu, declaratii de presa, de la ora 13.00

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, dupa sedinta fulger de la Guvern. Liderul PNL va anunta rezultatele negocierilor cu presedintele PSD Victor Ponta.

Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Senatorul liberal Sorin Iliesiu face acuzatii grave referitor la legaturile dintre liderul PNL Crin Antonescu si presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar intentiona o viitoare alianta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )