Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Constantin spune ca in 2017 deficitul ramane sub 3%, dar nu exclude o renegociere a plafonului cu UE in viitor

România Liberă România Liberă,
Daniel Constantin spune ca in 2017 deficitul ramane sub 3%, dar nu exclude o renegociere a plafonului cu UE in viitor

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, duminica, la Digi 24, ca bugetul pe 2017 va fi aprobat pana la finalul lunii ianuarie, iar acesta cuprinde un deficit de maximum 3%, cu toate masurile propuse de PSD-ALDE, insa nu a exclus ca pe viitor tinta sa fie renegociata cu UE, promitand doar ca anul acesta deficitul nu va fi depasit. continuă pe România Liberă

Directie. Ministrul Mediului si copresedintele ALDE, Daniel Constantin, il vrea pe seful PSD premier: Dragnea ar trebui sa preia sefia Guvernului, daca legea care nu ii permite acum este declarata neconstitutionala

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a afirmat, duminica, la Digi24, ca Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi trebuit sa conduca de la inceput Guvernul si ar trebui sa preia sefia Executivului, in cazul in care legea care nu ii permite acum acest lucru va fi declarata neconstitutionala.

Ministrul Mediului, Daniel Constantin: Dragnea ar trebui sa preia sefia Guvernului, daca legea care nu ii permite este declarata neconstitutionala

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a afirmat, duminica, la Digi24, ca Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi trebuit sa conduca de la inceput Guvernul si ar trebui sa preia sefia Executivului, in cazul in care legea care nu ii permite acum acest lucru va fi declarata neconstitutionala.

Daniel Constantin: Dragnea ar trebui sa devina premier daca legea care nu i-a permis acest lucru va fi declarata neconstitutionala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi trebuit sa conduca de la inceput Guvernul si ar trebui sa preia sefia Executivului in cazul in care legea care nu ii permite acum acest lucru va fi declarata neconstitutionala, a afirmat duminica vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Mediului, in emisiunea In fata ta de la Digi 24.

Daniel Constantin, intrebat de ce ataca Avocatul Poporului la CCR Legea 90 dupa 16 ani: Probabil nu a stiut nimeni de ea

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminica, la Digi 24, ca Avocatul Poporului a atacat la CCR legea care impiedica persoane condamnate penal sa fie ministri pentru ca pedepsele nu pot fi pe viata, iar faptul ca sesizarea vine dupa 16 ani de la intrarea legii in vigoare poate insemna ca nu a stiut nimeni ca exista aceasta prevedere.

Daniel Constantin: Exista o discutie privind impozitarea diferentiata a veniturilor, incepand cu 2018

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, duminica, la Digi 24, ca in Guvern exista o discutie pe tema introducerii unor impozite diferentiate pentru anumite tipuri de venituri, masura ce ar putea sa se aplice din 2018, insa da asigurari ca nu va fi modificata cota unica de 16% in integralitate, transmite News. ro.

Vicepremierul Daniel Constantin: Cota unica ramane, dar se iau in calcul impozitele diferentiate pentru 2018

Exista discutii in Guvern privind introducerea, din 2018, a unor impozite diferentiate pentru anumite tipuri de venituri, potrivit vicepremierului Daniel Constantin. Acesta a precizat insa ca nu va fi modificata cota unica de 16% in integralitate. Discutiile privind acest subiect urmeaza sa aiba loc pe parcursul anului.

Masuri compensatorii pentru industria auto, dupa eliminarea timbrului de mediu

Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, sustine ca vor exista masuri compensatorii pentru industria auto odata cu eliminarea timbrului de timbru, argumentand ca principala problema in acest sector nu este colectarea, ci cheltuirea fondurilor si dezvoltarea de programe.

Ajutoarele de stat trebuie regandite si indreptate catre companiile romanesti

Ajutoarele de stat trebuie sa fie regandite, intrucat, in ultimii ani, au fost directionate in special catre companiile straine, in timp ce firmele romanesti au dus greul, a declarat, duminica, Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului.

Purtam discutii pentru impozitarea diferentiata a unor venituri incepand cu 2018

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, duminica, la Digi 24, ca in Guvern exista o discutie pe tema introducerii unor impozite diferentiate pentru anumite tipuri de venituri, masura ce ar putea sa se aplice din 2018, insa da asigurari ca nu va fi modificata cota unica de 16% in integralitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )