Libnet.ro
UNICEF

17:00

Darius Valcov afla daca ramane sau nu dupa gratii: Magistratii iCCJ judeca cererea de inlocuire a arestului preventiv

B1 B1,
Darius Valcov afla daca ramane sau nu dupa gratii: Magistratii iCCJ judeca cererea de inlocuire a arestului preventiv

Darius Valcov cere din nou instantei sa fie eliberat. Magistratii Curtii Supreme judeca vineri contestatia la decizia judecatorilor de respingere a inlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu, informeaza. continuă pe B1

Elena Udrea afla daca ramane sau nu dupa gratii: Decizia magistratilor iCCJ va fi una definitiva

Elena Udrea afla daca scapa de inchisoare, informeaza B1 TV. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca joi contestatia depusa de aparatorii fostului ministru de inlocuire a arestului cu o.

Gheorghe Stefan afla daca ramane sau nu dupa gratii, dupa ce procurorii DNA au contestat decizia instantei de a fi plasat in arest la domiciliu. Avocat: Consider ca se va respinge acuzatia (VIDEO)

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, afla miercuri daca scapa de arestul preventiv, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au contestat hotararea prin care a fost plasat in arest.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

Darius Valcov afla, vineri, daca scapa de arest

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie discuta, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Valcov impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Zi decisiva pentru Marian Vanghelie: Fostul edil al sectorului 5 afla daca ramane sau nu in inchisoare

Marian Vanghelie contesta decizia instantei de prelungire a arestului preventiv, informeaza B1 TV. Cererea formulata de edilul suspendat al sectorului 5 se judeca vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi eliberat din arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi scos din spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Noaptea mintii: Darius Valcov a incercat sa se autodenunte, dar amicul Daniel Barbulescu i-a luat-o inainte

Pe masura ce trec zilele ies la iveala noi detalii halucinante din dosarul instrumentat de DNA fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov. De dupa gratii, acesta a incercat orice sa scape de arest. Un referat al DNA releva ca Valcov a facut un autodenunt in care a recunoscut o parte din acuzatii, document unde l-a mentionat si pe colegul de partid Daniel Barbulescu. Din pacate, Valcov s-a trezit tarziu: amicul Barbulescu i-o luase inainte.

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii. Magistratii judeca contestatia la prelungirea arestului preventiv depusa de avocati. Primarul Sectorului 5 al Capitalei se afla in arest din 14.

Sotia lui Florin Obretin, fost consilier al lui Darius Valcov, trimisa in judecata pentru delapidare

Denisa Angela Obretin, sotia lui Florin Obretin, fost consilier personal al lui Darius Valcov pe vremea cand acesta a condus Primaria Slatina inainte de a ajunge senator si ministru al Finantelor, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina. Ea este acuzata de savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare.

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )