Libnet.ro
UNICEF

07:45

Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

Antena3 Antena3,
Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de. continuă pe Antena3

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

UPDATE: Darius Valcov a fost retinut

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

Darius Valcov a fost retinut de procurori. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Darius Valcov a fost retinut pentru 24 de ore de DNA (VIDEO)

30 Darius Valcov a iesit din sediul DNA in jurul orei 18. 30, fiind dus in Arestul Politiei Capitalei. La iesirea de la Directia NationalaAnticoruptie, fostul ministru a evitat sa raspunda la.

Darius Valcov a fost retinut de DNA

Actualizare 17:50 Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, scriu surse din presa. --- * Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat * RTV: Valcov a facut 2 denunturi la DNA in care apar numele lui Basescu si Blaga Fostul ministru de Finante Darius Valcov ar fi facut doua denunturi, in aceasta dimineata la DNA, in care apar atat numele fostului presedinte Traian Basescu, cat si cel al fostului presedinte al PDL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV.

UPDATE. Darius Valcov a plecat de la DNA. Fostul ministru afla azi daca va fi arestat

Darius Valcov a iesit, in urma cu putin timp, de la audierile de la DNA. Valcov nu a dorit sa comenteze si, intrebat ce isi doreste de ziua sa de nastere, a raspuns ca isi doreste doar sa.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie. Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Subiectiv. Darius Valcov, retinut chiar de ziua lui

Asa cum au tinut cont de dorinta lui Dan Sova si nu au incuviintat cererea DNA de arestare, senatorii s-au conformat si in cazul lui Darius Valcov, hotarand ca fostul sef de la Finante poate fi.

Dosar de politician: Darius Valcov a fost denuntat la DNA de omul sau de incredere (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a fost denuntat la DNA de cel mai apropiat colaborator. Valcov l-a facut primar al Slatinei pe un anume Minel Prina, seful licitatiilor din primarie, omul sau de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )