Libnet.ro
UNICEF

08:15

Darren Cahill, despre ce o tine in loc pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill, despre ce o tine in loc pe Simona Halep

Simona Halep si Darren Cahill au vorbit pentru podcastul WTA Insider despre ce au insemnat pentru ei ultimii ani si cat de mult conteaza sa fii pe primul loc. continuă pe Adevărul

Darren Cahill: Simt ca am avut un loc de munca de vis n ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Simona Halep este o profesionista desavrsita

Sezonul 2018 a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial ratand prezenta la Turneul Campioanelor din cauza herniei de disc de care sufera. Aflat in vacanta, Darren Cahill a vorbit pentru WTA Insider despre cum s-au vazut ultimele sezoane, antrenorul australian fiind de parere ca are un loc de munca de vis, iar asta datorita Simonei Halep.

DARREN CAHILL, anunt surpriza despre relatia cu SIMONA HALEP: il face fericit in fiecare dimineata

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a avut doar cuvinte de lauda pentru romanca. El a precizat ca Simona ii face zilele mai frumoase. Simt ca am avut un loc de munca de vis in ultimii trei ani datorita.

Declaratii superbe ale Simonei Halep despre Darren Cahill: Am avut multi antrenori, dar el e cel mai bun

Simona Halep a intrat ieri in saptamana cu numarul 53 ca lider mondial si a vorbit, impreuna cu antrenorul ei, despre calatoria aceasta fantastica.

Simona Halep e pe primul loc si in TOPUL CASTIGURILOR din tenis in 2018: Suma RECORD pe care a obtinut-o

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA):.

Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei (video)

Intr-o ceremonie care a avut loc la Arhiepiscopia Tomisului, Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor, din mana Inalt Prea Sfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari.

Simona Halep, lider mondial de 53 de saptamani

Romanca Simona Halep se afla pentru a 53-a saptamana pe primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans confortabil de peste 1. 000 de puncte fa.

Cine e, de fapt, tnarul milionar alaturi de care s-a pozat Simona Halep n masina

Simona Halep a postat, sambata seara, o poza pe Instagram in care apare alaturi de un barbat. Nu este vorba despre un iubit insa, asa cum aparusera deja speculatii pe internet, ci de unul dintre verii sai, Iotis Pufleanu.

WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 53 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are sase sportive in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Niculescu si Cirstea.

Simona Halep, premiata de iPS Teodosie: Am vazut cat de frumos va inchinati cand intrati pe teren - VIDEO

Simona Halep a primit marti distinctia Crucea Sf. Andrei din partea Arhiepiscopiei Tomisului. Va oferim crucea Sfantului Apostol Andrei, crucea Doborogei. Am vazut cat de frumos va inchinati cand intrati .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )