Libnet.ro
UNICEF

22:30

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

B1 B1,
DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,. continuă pe B1

Harta: Romnii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei, releva un sondaj Eurobarometru publicat, luni, de Comisia Europeana.

Jurnalist Forbes: Donald Trump a mintit legat de averea personala pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA

Donald Trump, inainte de a deveni presedintele Statelor Unite, a mintit un jurnalist al revistei Forbes cu privire la averea personala acumulata in anii 1980, pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA realizata de publicatie, a declarat jurnalistul american Jonathan Greenberg.

Raportul Fericirii: Finlanda este cea mai fericita tara din lume in 2018. Romania, pe locul 52

Cei mai fericiti oameni din intreaga lume locuiesc in Finlanda, potrivit unui raport al ONU pentru 2018, realizat la nivel global. Raportul Fericirii isi propune sa masoare bunastarea subiectiva - cat de fericiti se simt oamenii si de ce -.

Millie Bobby Brown, din serialul Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana din lista celor mai influenti oameni din lume

Actrita britanica Millie Bobby Brown, in varsta de 14 ani, cunoscuta din serialul de succes Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana inclusa de revista Time in lista celor mai influenti oameni din lume.

Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Cea de-a VII-a editie a Conferintei regionale de scara larga Rockit Moldova 2018 va avea loc pe 27 aprilie la Chisinau. Evenimentul va reuni diversi experti, dar si cei mai inovativi tineri din Moldova care vor prezenta inovatia intr-o lumina noua. Speakerii vor sustine discursuri si vor participa la workshop-uri despre inovatii si tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat si startup-uri, transmite IPN.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )