Libnet.ro
UNICEF

13:30

Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

Playtech Playtech,
Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

In ciuda dificultatilor din 2020, sunt anumiti romani care au primit si vesti bune. Un caz recent priveste o marire considerabila de salariu. Potrivit ultimelor vesti despre salarii, de la. continuă pe Playtech

Se dau cate 2.000 de lei pentru acesti romani. Ce conditii sunt si ce trebuie sa faca chiar acum

In 2020, Guvernul si parlamentarii au incercat sa contracareze efectele crizei medicale prin diverse stimulente. Unele mai populiste, altele chiar de un real ajutor. Ultima idee vizeaza.

Se dau bani pentru sportivii romani. Cine va primi cate 150 de lei in fiecare luna

Marti, 27 octombrie, Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care se prevede ca Ministerul Tineretului si Sportului acorda sportivilor romani tichete valorice in valoare de 150 de lei lunar. Acestea sunt valabile timp de un an si pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei. Se dau bani pentru sportivii romani Potrivit proiectului de lege, .

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de .

CATALIN BOBOC, PRESEDINTELE PNL BRAILA: Guvernul a aprobat alocarea a 127 milioane lei pentru amenajarea Portului Braila

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a declarat astazi, in conferinta de presa, ca Guvernul a alocat 127 milioane lei pentru amenajarea Portului Braila, modernizare care va duce la cresterea facilitatilor de operare portuara.

Atentie, soferi! Un barbat a platit o amenda de 1305 lei pentru aceasta greseala banala: Dumneavoasta vorbiti serios?

Vesti proaste pentru soferi, dupa ce politistii au inceput sa dea amenzi usturatoare pentru neregulile intalnite in trafic. Recent, Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook o situatie in care un sofer nedisciplinat a incasat o amenda uriasa pentru incalcarea regulilor de circulatie. Acest semnal este tras pentru a avertiza si restul soferilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )