Libnet.ro
UNICEF

01:05

David Ferrer: Roland Garros este singurul turneu care nu a evoluat, sunt dezamagit

Antena3 Antena3,
David Ferrer: Roland Garros este singurul turneu care nu a evoluat, sunt dezamagit

David Ferrer, jucator clasat pe locul 11 in ierarhia ATP, s-a declarat extrem de dezamagit de conditiile in care se desfasoara turneul de la Roland Garros. Ion Tiriac a declarat ca incearca de. continuă pe Antena3

Care este urmatorul turneu la care va juca Simona Halep dupa eliminarea de la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa un meci inceput duminica si terminat marti.

Florin Mergea, eliminat in sferturile probei de dublu la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a oprit, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros Irina Begu, invinsa in optimi de Shelby Rogers: 3-6, 4-6

Irina Begu 28 WTA) a pierdut duminica in optimile de la Roland Garros al doilea turneu de Grand Slam al anului) in fata americancei Shelby Rogers 108 WTA - SUA), care devine una dintre surprizele competitiei. Romanca nu a gasit solutii la loviturile tari trimise de adversara sa, fiind prea mult in defensiva. Irina nu a reusit sa domine jocul si a facut prea multe greseli nefortate, pierzand in doua seturi.

Irina Begu a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, cap de serie numarul 25, a fost eliminata astazi de americanca Shelby Rogers,cu scorul de 6-3, 6-4, in optimile probei feminine de simplu la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Visul continua! Mergea si Bopanna s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Florin Mergea si Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-au calificat in sferturile probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Organizatorii de la Roland Garros, atacati fara menajamente: Cum sa jucam in conditiile astea? Doar nu este un turneu de 10.000 de dolari...

Tot mai multi jucatori s-au aratat intrigati de faptul ca au fost nevoiti sa joace pe ploaie si pe terenuri ude la Roland Garros, organizatorii fiind aspru criticati pentru acest lucru. Agnieszka Radwanska a fost in capul listei, sportiva din Polonia lansand acuze grave la adresa francezilor. Sunt surprinsa si furioasa ca a trebuit sa joc pe ploaie. Nu este un turneu de 10. 000 de dolari. David Goffin si Ernests Gulbis au refuzat sa evolueze in aceste conditii, parasind terenul de joc, desi nu primisera aprobare pentru acest lucru.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 21:00). Ploaia isi face din nou de cap

Simona Halep inchide ziua de duminica pe arena centrala de la Roland Garros. Vremea este insa nefavorabila si meciurile au fost intrerupte dupa ora Romaniei 18:00 din cauza ploii. Halep si Stosur joaca dupa meciul Nishikori-Gasquet, partida intrerupta de ploaie la 4-2 in primul set. UPDATE: Meciul celor doi a reinceput la ora 19:05.

Cota de 1,009 pentru Djokovic la Roland Garros

Novak Djokovic este vazut atat de favorit astazi in meciul de la Roland Garros, incat unele case de pariuri ii acorda o cota cum rar se vede, de 1,009.

Roland Garros: Novak Djokovic, calificare in sferturi dupa un meci de peste trei ore cu Bautista Agut

Novak Djokovic favorit numarul unu) a mai facut un pas catre trofeul de la Roland Garros marele sau obiectiv pentru anul in curs), sarbul ajungand in sferturi, dupa o partida de peste trei ore cu Bautista Agut cap de serie numarul 14). Victoria este una speciala pentru Djoker, acesta fiind primul jucator din istoria tenisului care ajunge la castiguri de 100 de milioane de dolari doar din premii. UPDATE: Stanislas Wawrinka este primul semifinalist din 2016 de la RG, iar Andy Murray al doilea.

Situatie neplacuta pentru Simona Halep. Ce se intampla astazi la Roland Garros

Dupa ce ieri nu s-a disputat niciun meci la Roland Garros, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, nici azi prognoza meteo nu este imbucuratoare. La ora 12:00, la care ar trebui sa se reia partida dintre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )