Libnet.ro
UNICEF

22:00

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia, luni, in primul meci in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor, cu 6-4, 6-2. continuă pe Online Sport

FOTO Au sosit intariri! Cine o va sustine pe Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep va participa azi la tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care va incepe duminica.

Simona Halep: Am scapat de presiune

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor in Grupa Rosie. Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa victoria obtinuta in fata frantuzoaicei Caroline Garcia.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

VIDEO Momentul crucial al sezonului pentru Simona Halep, despartirea temporara de Darren Cahill dupa un dialog tensionat. Nu mai da din cap

Siteul WTA aminteste traseul Simonei Halep din 2017, parcurs care a adus-o pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor.

Clasamentul in Grupa Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul in Grupa Rosie, cea in care evolueaza Simona Halep la Turneul Campioanelor.

N-a tinut cont de nimic! De ce nu a ramas Simona Halep in Asia, dupa ce a devenit numarul 1 mondial, pentru a pregati Turneul Campioanelor

Simona Halep a devenit numarul 1 mondial in tenisul feminin pe 7 octombrie, dupa ce a invins-o in semifinale, la Beijing, pe Jelena Ostapenko.

Victorii pentru Muguruza si Pliskova la Turneul Campioanelor

Jucatoarele Garbine Muguruza si Karolina Pliskova au debutat cu victorii, duminica, in Grupa Alba la Turneul Campioanelor din Singapore.

PREZENTARE Turneul Campioanelor: Ultimul bal al anului - Cine va fi premianta clasei?

Pentru al patrulea an consecutiv, Romania va fi reprezentata la Turneul Campioanelor, Simona Halep obtinand pe teren dreptul de a evolua la Singapore. Pe langa trofeul in sine, editia din acest an va stabili si cine va incheia anul pe locul intai in ierarhia WTA Halep, Muguruza, Pliskova sau Svitolina). Eliberata de obsesia numarului unu mondial, Simona ne promite ca de acum inainte va fi mai bine decat pana acum. Dominika Cibulkova, ultima campioana a competitiei, nu s-a calificat, lucru valabil si pentru vicecampioana Angelique Kerber. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, victorie categorica cu Elina Svitolina (6-2, 6-0)

Caroline Wozniacki 6 WTA) a pierdut doar doua game-uri in meciul cu Elina Svitolina 4 WTA), daneza castigand categoric, scor 6-2, 6-0, in partida de debut de la Turneul Campioanelor. In urma acestui rezultat, Simona Halep stie numele urmatoarei adversare de la Singapore: Wozniacki.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )