Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEBUT spectaculos pentru Cristiano Ronaldo la Juventus! Ploaie de goluri in Serie A

B1 B1,
DEBUT spectaculos pentru Cristiano Ronaldo la Juventus! Ploaie de goluri in Serie A

Meciul de deput al lui Critianp Ronaldo a fost un spectacol incheiat cu cinci goluri! in primul meci din Seria A, Juventus Torino a invins Chievo cu 3-2. Campioana Italiei a revenit de la 2-1 pentru Chievo. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a debutat la Juventus: primul meci din Serie A a fost unul spectaculos, cu cinci goluri

Noua editie de campionat din Italia a debutat cu un meci extrem de spectaculos intre Chievo si Juventus Torino, partida in care s-au dat cinci goluri.

Cristiano Ronaldo, PAZIT mai bine ca un presedinte! Fortele antitero se tem de un ATENTAT la meciul de debut in Serie A

Cristiano Ronaldo devine obiectiv pentru fortele speciale antitero! Acestea vor asigura securitatea la meciul de debut al starului lusitan in Serie A, in care formatia sa Juventus Torino va intalni, in deplasare,.

Masuri speciale pentru debutul lui Cristiano Ronaldo n Serie A - Forte antitero vor asigura securitatea la meciul Chievo vs Juventus

Forte speciale antitero vor asigura securitatea la meciul de debut al fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo in Serie A, in care formatia sa Juventus Torino va intalni, in deplasare, echipa Chievo Verona.

Juventus castiga in prelungiri la debutul lui Cristiano Ronaldo in Serie A

Prima liga italiana a debutat, sambata seara, cu meciul dintre Chievo Verona si Juventus Torino, o partida castigata de campioana Italiei, scor 3-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )