Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decimata de accidentari, HCM Baia Mare a mai bifat un esec, 26-31 cu Larvik

Adevărul Adevărul,
Decimata de accidentari, HCM Baia Mare a mai bifat un esec, 26-31 cu Larvik

Invinsa la limita pe teren propriu, 23-24, HCM Baia Mare a pierdut si meciul din deplasare, cu Larvik, campioana Norvegiei, scor 26-31. continuă pe Adevărul

Misiune imposibila pentru HCM Baia Mare in deplasarea de la Larvik. Lotul campioanei, plin de accidentari

Misiune imposibila pentru campioana Romaniei, HCM Baia Mare in deplasarea de la Larvik din grupa D a Ligii Campionilor. Fetele antrenate de Costica Buceschi si Magda Kovacs vor juca in data de 8 noiembrie, cu incepere de la 19:15, in Norvegia.

HCM Baia Mare, a 11-a victorie in Liga Nationala. Victoriile vin mai greu in Liga Campionilor

HCM Baia Mare este de neoprit in Liga Nationala feminina de handbal. in ultimul meci din campionat handbalistele din Baia Mare au trecut fara prea mari probleme de CSM Unirea Slobozia, aceasta fiind cea de-a 11 victorie din actuala editie a Ligii Nationale.

HCM Baia Mare are o misiune infernala in Norvegia, cu Larvik. Baimarencele nu mai au voie sa faca pasi gresiti

O noua infrangere a campioanei Romaniei pe terenul campioanei Norvegiei ar periclita in mare masura sansele de calificare ale lui Baia Mare in grupele principale ale Ligii Campionilor.

VIDEO Sariturile cu parasuta de pe Turnul Combinatului din Baia Mare, noua atractie pentru straini

Pana sa gaseasca Primaria Baia Mare o utilitate fostului turn al combinatului amplasat pe platforma Cuprom, acesta a devenit un loc preferat de tot mai multi iubitori ai sariturilor cu parasuta. Pe internet circula deja filmari cu sarituri de pe acest colos de 350 m.

Femeie de 85 de ani, operata la piciorul gresit, la Spitalul Judetean din Baia Mare

O femeie de 85 de ani din Baia Mare a fost operata, la finele lunii octombrie, la piciorul gresit, de catre medicul Radu Dragos, de la Spitalul Judetean din Baia Mare, cel putin asta sustine nepoata femeii, Mihaela Mihalea. Ulterior, medicul si-a dat seama de eroare si a operat-o si la celalalt picior.

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in Baia Mare. intalniri cu greco-catolicii si ortodocsii

Candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia Romaniei, Victor Viorel Ponta, alaturi de cel caruia i s-a propus functia de premier daca primul castiga alegerile, Calin Popescu Tariceanu se afla in Baia Mare. Cei doi aveau programta initial o intalnire cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe, insa ulterior a fost anuntata o intalnire si cu greco-catolicii.

UPDATE Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in Baia Mare. intalniri cu greco-catolicii si ortodocsii. Ponta a fost huiduit

Candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia Romaniei, Victor Viorel Ponta, alaturi de cel caruia i s-a propus functia de premier daca primul castiga alegerile, Calin Popescu Tariceanu se afla in Baia Mare. Cei doi aveau programta initial o intalnire cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe, insa ulterior a fost anuntata o intalnire si cu greco-catolicii.

Primarul de Baia Mare comenteaza scorul obtinut de Ponta in municipiul de pe malul Sasarului

Scorul obtinut de candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta in primul tur al alegerilor peezidentiale pe municipiul Baia Mare nu a fost unul tocmai bun. Candidatul ACL Klaus Iohannis a fost declarat castigator pe municipiu in acest prim tur al alegerilor.

Masina furata din Spania, gasita pe strazile din Baia Mare

Politistii maramureseni au depistat pe strazile din Baia Mare o masina care figura ca fiind furata din Spania. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a ajuns ca masina furata sa ajunga in Maramures.

VIDEO. Ponta, EVACUAT cu o DUBA de la sediul PSD Baia Mare. Protestatarii l-au huiduit si au strigat Jos Ponta si Hotii

Victor Ponta a fost evacuat cu o duba, joi seara, de la sediul PSD Baia Mare, in fata caruia se adunase un grup de protestatari care il huiduiau si strigau Jos Ponta si Hotii. Ponta a mers la Baia Mare s-a intalnit cu reprezentantii PSD din judetele din nordul tarii. La iesirea lui Victor Ponta din cladire, cele doua grupuri de manifestanti s-au intrecut in scandari. Primul grup l-a huiduit pe premier si a scandat Jos Ponta si Hotii, iar cel de-al doilea grup a strigat Ponta presedinte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )