Libnet.ro
UNICEF

05:30

Masina furata din Spania, gasita pe strazile din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Masina furata din Spania, gasita pe strazile din Baia Mare

Politistii maramureseni au depistat pe strazile din Baia Mare o masina care figura ca fiind furata din Spania. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a ajuns ca masina furata sa ajunga in Maramures. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare, a 11-a victorie in Liga Nationala. Victoriile vin mai greu in Liga Campionilor

HCM Baia Mare este de neoprit in Liga Nationala feminina de handbal. in ultimul meci din campionat handbalistele din Baia Mare au trecut fara prea mari probleme de CSM Unirea Slobozia, aceasta fiind cea de-a 11 victorie din actuala editie a Ligii Nationale.

Milioane de euro pentru Cuprom. Baia Mare are sanse reale pentru a fi un oras mai putin poluat

Milioane de euro pentru cumpararea fostei platforme Cuprom din Baia Mare. O platforma care pana mai ieri a adus Baii Mari numai poluare, o platforma care acum arata ca dupa bombardament, de acolo fiind furat tot ce s-a putut vinde la fier vechi, o platforma care inca produce o polare foarte mare.

Daca nu a putut invinge Larvik, HCM Baia Mare va incerca sa bata Unirea Slobozia

HCM Baia Mare, in fata unui nou meci din Liga Nationala. De data aceasta handbalistele antrenate de Costica Buceschi vor juca in deplasare cu gandul ca disputa cu CSM Unirea Slobozia, dar mai ales cu gandul la returul cu Larvik din Liga Campionilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primele incidente in Baia Mare. Si-ar fi fotografiat buletinul de vot

Primele incidente la alegerile prezidentiale 2014 la nivelul judetului Maramures. O persoana din Baia Mare si-ar fi fotografiat buletinul de vot, politia fiind sesizata despre acest aspect. Informatia a fost confirmata de IPJ Maramures.

Stiinta Baia Mare - RCM Timisoara, in finala Cupei Romaniei la rugby

Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara se vor intalni in finala Cupei Romaniei la rugby dupa ce duminica, cele doua au trecut in semifinale, de CSM Olimpia Buucresti, respective CS Dinamo Bucuresti.

Doar 4 spitale din 7 au raportat infectii intraspitalicesti. Autoritatile recunosc: tendinta e de a nu raporta totul

Doar patru spitale din judetul Maramures au raportat catre Directia de Sanatate Publica Maramures depistarea unor infectii intraspitalicesti. Interesant este insa faptul ca treI din cele 4 sunt din Baia Mare si anume Spitalul Judetean, Spitalul TBC si Spitalul de Boli Infectioase. Cea de-a patra unitate sanitara care a raportat astfel de infectii spitalicesti este Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei.

Stampila cu inscriptia Votat disparuta de la o sectie din Deva, gasita lipita de un panou publicitar

Stampila cu inscriptia Votat disparuta, duminica, de la o sectie de votare din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost adusa in cursul serii de un pensionar, care a sustinut ca a gasit-o lipita cu banda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )