Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizia CNA prin care Romania TV a fost amendata pentru denigrarea Andreei Pora, anulata de CAB.

România Liberă România Liberă,
Decizia CNA prin care Romania TV a fost amendata pentru denigrarea Andreei Pora, anulata de CAB.

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a anulat decizia Consiliului National al Audiovizualului CNA) din 2 iulie 2013 prin care Romania TV a fost amendata cu 10. 000 de lei, pentru denigrarea jurnalistei Andreea Pora. Hhotararea instantei nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs. Informatia a fost facuta publica in sedinta Consiliului National al Audiovizualului de joi, de Laura Georgescu, presedintele CNA, in contextul in care Consiliul a analizat o speta similara celei pentru care Romania TV . continuă pe România Liberă

Ghinionul de la Loteria Romania: a fost amendata cu 9 mil. lei pentru intelegeri cu alte companii

Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA au fost sanctionate de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro).

Procesul in care Victor Ponta a fost reclamat pentru plagiat, amanat pentru 3 martie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 3 martie, judecarea cererii prin care Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au contestat decizia Parchetului General de neincepere a.

Traian Basescu a semnat decretul prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea. Presedintele a.

Peste 140.000 de oameni au semnat petitia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu

Peste 140. 000 de semnaturi a reusit sa stranga petitia Antena 3 initiata dupa iesirea nervoasa a presedintelui si dupa jignirile aduse postului nostru de televiziune. Petitia prin care se cere demisia pre.

Peste 163.000 de oameni au semnat petitia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu

Peste 163. 000 de semnaturi a reusit sa stranga petitia Antena 3 initiata dupa iesirea nervoasa a presedintelui si dupa jignirile aduse postului nostru de televiziune. Astfel, petitia prin care se cere.

Ar trebui amendata pentru ca nu trebuia sa iasa asa din casa. Cum arata tanara care a atras toate privirile pe strada

Aceasta tanara a atras ca un magnet toate privirile barbatilor prin tinuta pe care a ales sa o poarte ziua, in amiaza mare. Din cauza caldurii, femeia a fost nevoita sa mai renunte la haine, asa se face.

Faze tari: Coincidenta stranie: Accidentul aviatic din Apuseni, asemanator cu cel dintr-un episod al Anatomiei lui Grey; Un american a fost arestat dupa ce a dat share pe Facebook anuntului prin care era cautat; Experiment socio-psihologic extrem: Un rus

A dezbracat-o si amenintat-o cu moartea ca sa-i convinga parintii ca este sotul ideal. Un chinez a ales o modalitate mai inedita pentru a-i convinge pe parintii iubitei sale ca el este barbatul potrivit pentru aceasta. Mesajul bunicii, aflata pe moarte, descifrat dupa 20 de ani cu ajutorul unei platforme online. O platforma online de tipul intrebari si raspunsuri, AskMetaFilter. com, a ajutat o americanca sa descifreze un mister personal.

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

25 de irakieni au fost executati pentru infractiuni legate de terorism

Douazeci si sase de persoane condamnate pentru terorist au fost executate in Irak, potrivit unui comunicat oficial al Ministerului Irakian al Justitiei. Printre acestia se numara si Adel al-Mashhadani, un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )