Libnet.ro
UNICEF

18:00

Decizie radicala pentru binele viitorul vaccin anti-Covid-19: de ce vor fi ucise milioane de animale

Playtech Playtech,
Decizie radicala pentru binele viitorul vaccin anti-Covid-19: de ce vor fi ucise milioane de animale

Singurul context in care un viitor vaccin impotriva noul coronavirus functioneaza este daca virusul Covid-19 nu sufera mutatii. Din pacate, situatia nu este atat de simpla. Nu mai putin. continuă pe Playtech

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de .

Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble a luat o decizie radicala, la cateva luni dupa despartirea de omul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble vrea sa sterarga orice amintire de pe urma relatiei cu Razvan Simion, astfel ca a cautat o clinica care sa ii stearga un tatuaj care pana nu demut avea o insemnatate pentru ea. Lidia Buble .

Ministrul Educatiei, decizie fulger pentru elevi si profesori. Ce se va intampla in timpul orelor online

In cursul zilei de luni, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea invatamantului online pentru inca 14 zile. Din acest motiv, multi parinti si elevi au reclamat ineficienta acestui tip de educatie, motiv pentru care, Monica Anisie a decis noi masuri cu privire la modul de functionare al acestuia. Monica Anisie, apel .

Decizie radicala in Danemarca. Peste 15 milioane de nurci vor fi eutanasiate, in incercarea de a opri o mutatie a COVID-19

Dupa ce o mutatie a COVID-19 descoperita la nurci s-a extins la oameni, autoritatile din Danemarca au decis sa eutanasieze intregul efectiv din crescatorii, de aproximativ 15-17 milioane de animale, scrie.

Covid-19: Danemarca va ucide toate nurcile americane, dupa o mutatie care prezinta riscuri pentru dezvoltarea unui vaccin

Danemarca va omori toate cele circa 15 milioane de nurci americane vizoni) crescute pe teritoriul sau, din cauza unei mutatii a Covid-19 transmisa deja la 12 persoane si care ameninta eficienta unui viitor vaccin pentru om, a anuntat miercuri premierul Mette Frederiksen, potrivit AFP.

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

CITU: O sa lucrez la bugetul pentru anul viitor, cam acestea vor fi Craciunul si Revelionul meu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca bugetul pentru anul viitor trebuie sa fie gata pana in 31 decembrie, astfel ca va lucra la elaborarea documentului inclusiv de Craciun si Revelion, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )