Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Playtech Playtech,
Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble a luat o decizie radicala, la cateva luni dupa despartirea de omul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble vrea sa sterarga orice amintire de pe urma relatiei cu Razvan Simion, astfel ca a cautat o clinica care sa ii stearga un tatuaj care pana nu demut avea o insemnatate pentru ea. Lidia Buble . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de .

Modificarea din Codul penal acceptata de Iohannis. Oamenii sunt in stare de soc ca a semnat asa ceva

Modificarea din Codul penal a fost acceptata de Klaus Iohannis. Legea intra in vigoare de astazi si modifica legislatia penala in sensul ca se majoreaza limitele de pedeapsa pentru faptele de viol, precum si pentru act sexual cu un minor. O alta prevedere a noii legi este aceea ca violatorii vor putea fi pedespiti indiferent .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )