Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Antena3 Antena3,
 Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dar Gheorghe Tadici continua razboiul de la distanta cu Cristina Neagu, dupa ce golgheterul echipei noastre le-a transmis sa le fie rusine celor. continuă pe Antena3

O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, dupa ce a marcat de 15 ori in poarta Danemarcei si a impins Romania in semifinalele Campionatului Mondial.

Cristina Neagu: Sunt extrem de fericita. (...) E un moment mare acum pentru handbalul romanesc.

Cristina Neagu a declarat, la finalul meciului Romania-Danemarca, scor 31-30 dupa prelungiri, ca este extrem de fericita si este extrem de mandra de aceasta echipa, informeaza Dolce Sport.

Cristina Neagu a fost un monstru. Comparatie inedita a jucatoarei noastre, dupa ce a spulberat Danemarca

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a meciului Danemarca - Romania 30-31, reusind sa marcheze 15 goluri in poarta gazdelor.

Cristina Neagu a rabufnit dupa calificare: Sa le fie rusine!

Cea mai buna jucatoare a Romaniei din meciul cu Danemarca, Cristina Neagu, a avut o reactie dura la adresa criticilor echipei nationale handbal feminin, dupa calificarea in semifinale, scrie ziare. com. Cristina Neagu a.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

CM Handbal (f) Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinale: Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa 3 infrangeri

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale CM, a multumit fanilor romani pentru sustinere, adaugand ca trebuie sa le fie rusine celor care au adus critici dupa trei infrangeri consecutive in grupa D, informeaza Mediafax.

Romania-Norvegia. Scandal la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Conferintele de presa, interzise

Cupa Mondiala de handbal feminin din Danemarca a consemnat joi un scandal legat de organizare, dupa ce cele patru semifinaliste, Romania, Norvegia, Olanda si Polonia, nu au putut programa conferinte de presa in.

Reactii dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial. Cristina Neagu plateste polite: Sa le fie rusine

Romania a tinut piept Danemarcei si, dupa doua reprize de prelungiri, s-a impus la un gol diferenta, scor 31-30, calificandu-se in semifinalele Campionatului Mondial.

Cristina Neagu a descifrat nationala Danemarcei si explica ce trebuie sa faca fetele noastre pentru a invinge diseara

Romania va juca diseara, de la ora 21. 45, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de handbal, urmand a intalni tara gazda, Danemarca.

LIVE Romania - Norvegia in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin (vineri, 21:45)

Romania va intalni Norvegia, vineri seara de la ora 21:45, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )