Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce a declarat Mihai Roman dupa ce a fost convocat la echipa nationala

Adevărul Adevărul,
Ce a declarat Mihai Roman dupa ce a fost convocat la echipa nationala

Atacantul echipei Pandurii, Mihai Roman, a fost convocat, pentru prima data in cariera sa, la echipa nationala. Acesta s-a declarat surprins de chemarea sa in tricoul nationalei. continuă pe Adevărul

Atacantul de la Pandurii, Mihai Roman, convocat la nationala pentru amicalul cu Danemarca

Atacantul echipei Pandurii Targu Jiu, Mihai Roman, a fost convocat de urgenta la echipa nationala a Romaniei pentru amicalul de maine cu Danemarca, de la ora 20:30 pe Arena Nationala.

Mihai Roman joaca impotriva Danemarcei, convocat in premiera de Anghel Iodanescu

Atacantul Mihai Roman, legitimat la Pandurii Targu Jiu, a fost convocat in vederea meciului amical cu reprezentativa Danemarcei. Aceasta este prima selectie pentru Roman la echipa mare a Romaniei.

Romania - Danemarca, marti, ora 20.30: Adi Popa si Mihai Roman, chemati de urgenta de Anghel Iordanescu

Dupa Mihai Roman, de la Pandurii Targu Jiu, selectionerul Anghel Iordanescu l-a convocat de urgenta si pe mijlocasul Stelei, Adrian Popa.

Inca un stelist la echipa nationala

Inaintea meciului cu Irlanda de Nord nu mai putin de sapte jucatori de la Steaua au fost convocati de selectionerul Anghel Iordanescu la echipa nationala.

Iordanescu s-a intors ca un General! Tata Puiu are 50 de victorii la echipa nationala si un numar record de goluri inscrise

Anghel Iordanescu s-a intors pe banca nationalei Romaniei dupa o pauza de zece ani. Si s-a intors ca un general, ajungand sa bifeze a 50-a victorie din postura de selectioner.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )