Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ce a declarat la tribunal autorul masacrului de la Sapoca

Antena3 Antena3,
Ce a declarat la tribunal autorul masacrului de la Sapoca

Ministrul Sanatatii a venit cu precizari cu privire la masacrul din Sapoca. La tribunal el a declarat ca a fost deranjat. A avut o avut o altercatie cu cineva pe scari. S-ar putea sa gresesc, dar. continuă pe Antena3

Ce a declarat la tribunal autorul masacrului de la Sapoca si care este explicatia asistentelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a relatat luni seara, la Digi 24, ce au declarat cadrele medicale de la Spitalul din Sapoca referitor la tragedia in care un pacient in varsta de 38 de ani, intrat in sevraj etilic, a ucis in noaptea de sambata spre duminica cinci pacienti dupa ce i-a lovit cu un stativ de perfuzii.

Acuzatii dure dupa crimele de la spitalul din Sapoca. Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control

Patru persoane au murit si alte 9 au fost ranite, dupa ce un barbat de 38 de ani a atacat pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Membrii sindicatului Sanitas Sapoca fac acuzatii dure referitoare la conditiile in care se lucreaza in spital si sustin ca au alertat autoritatile in mai multe randuri cu privire .

Camerele de supraveghere au surprins ce s-a intamplat in noaptea atacului de la Spitalul Sapoca. Ministrul Sanatatii: Nu am vazut imaginile, erau duse deja la Parchet

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, la Spitalul din Sapoca, ca in declaratiile personalului medical al institutiei sunt mai multe inadvertente si ca, in opinia sa, intr-un minut nu se putea intampla asa ceva fara sa fi auzit nimeni, scrie Agerpres. Ea a precizat ca nu a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea fiind deja la Parchet.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Tragedia de la Sapoca putea fi evitata. Sindicatele au solicitat doar sporuri, nu si suplimentarea locurilor de munca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat, duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, ca, in opinia ei, tragedia de sambata noapte putea fi evitata, potrivit digi24. ro. Am trim.

Filmul carnagiului de la Sapoca. Ministrul Sanatatii acuza un lung sir de greseli Cu cateva ore inainte de tragedie, in pat cu agresorul ar fi fost pus un alt pacient in sevraj etilic

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, duminica, ca a fost un lung sir de erori umane care a dus la tragedia de la Spitalul Sapoca, printre care si faptul ca asistenta nu si-a respectat fisa postului si a lasat stativul in camera agresorului. A doua greseala, potrivit lui Pintea, ar fi ca spitalul a pus doua persoane aflate in sevraj etilic in acelasi pat. Ministrul a precizat ca va face o plangere penala si a subliniat ca exista si greseli manageriale, dar pe care le va prezenta in urmatoarea declaratie de presa.

Neregulile gasite de Ministrul Sanatatii la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, aflata in control la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, acolo unde 4.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, duminica, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, unde un pacient internat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta, a transmis Sorina Pintea.

CAZUL SAPOCA Ministrul Pintea: Pe scara ierarhica, toata lumea va raspunde in functie de responsabilitati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca va lua masuri drastice in cazul Sapoca. Toti angajatii Spitalului de Psihiatrie vor raspunde pentru tragedia de la Buzau. Pe scara ierarhica,.

Ministrul Sanatatii va coordona personal ancheta interna de la masacrul din Sapoca. Anuntul facut de Sorina Pintea

Sorina Pintea, a anuntat ca se va duce la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca pentru a coordona ancheta desfasurata dupa ce un pacient a omorat, in noaptea de sambata spre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )