Libnet.ro
UNICEF

15:15

Declaratia mamei fetei violate din Vaslui pentru CNA, data publicitatii. Ce le-a spus femeia despre emisiunea La Maruta

Adevărul Adevărul,
Declaratia mamei fetei violate din Vaslui pentru CNA, data publicitatii. Ce le-a spus femeia despre emisiunea La Maruta

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a publicat pe Facebook inregistrarea audio a sedintei in care mama fetei violate din Vaslui a fost contactata telefonic pentru a da lamuriri cu privire la aparitia in emisiunea La Maruta, difuzata de postul Pro TV. continuă pe Adevărul

Valentin Jucan, membru CNA, a facut publica inregistrarea declaratiei mamei fetei violate din Vaslui: femeia a explicat cum a procedat echipa La Maruta

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a publicat pe Facebook inregistrarea audio a sedintei in care mama fetei violate din Vaslui a fost contactata telefonic pentru a da lamuriri cu privire la aparitia in emisiunea La Maruta, difuzata de postul Pro TV.

Cazul fetei violate din Vaslui i-a scandalizat pe romani: Peste 1.700 de persoane si-au anuntat intentia de a iesi duminica in strada pentru a condamna justitia nedreapta si violul

Romanii ies in strada, duminica, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a condamna in mod public justitia nedreapta si violul. Organizatorii spun ca este momentul ca romanii sa ia atitudine in.

Magistratii implicati in cazul fetei violate din Vaslui, cercetati disciplinar pentru rea-credinta si neglijenta

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca a inceput cercetarea disciplinarea fata de unii magistrati implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul Judecatoriei Vaslui care are ca.

Ce a declarat membrilor CNA mama fetei violate din Vaslui. Decizia CNA privind emisiunea La Maruta a fost amanata

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat, pentru Adevarul, ca in sedinta de astazi, 23 iulie, mama fetei violate din Vaslui a fost contactata telefonic pentru a da lamuriri cu privire la aparitia in emisiunea La Maruta, dezvaluind ca lucrurile nu au stat intocmai cum a afirmat realizatorul Pro TV Catalin Maruta.

Decizie de ultima ora in cazul tinerei violate din Vaslui. Ce se va intampla in comuna Valeni

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor in comuna Valeni unde, in ultimele zile, s-au inregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor sapte .

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate, CERCETATI disciplinar

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate din Vaslui sunt cercetati disciplinar pentru exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, informeaza un comunicat al Inspectiei Judiciare.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre violatorii din Vaslui: Este inadmisibil sa lasi liberi suspecti de fapte care implica violenta

De pe blogurile de joi, citim o analiza amanuntita a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala, despre motivele pentru care ar trebui sa ii ajutam pe copii din Nepal sa isi construiasca o scoala, dar si despre cazul fetei violate din Vaslui.

CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

Cazul tinerei violate din Vaslui ia amploare. CNA s-a autosesizat dupa ce, marti, eleva a aparut in cadrul emisiunii La Maruta de pe Pro TV. in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului,.

Un vasluian din diaspora, despre cazul fetei violate de sapte barbati: Cea mai buna prietena a mea a fost violata. in Romania, violatorii au viitor de aur

Campania Adevarul, Dreptate pentru fata violata din Vaslui, continua cu povestea unui vasluian plecat din tara care marturiseste ca si o prietena a lui a trecut printr-un viol, dar povesteste si cum se vede din diaspora tot ce s-a intamplat la el in judet.

Mesaj impresionant pentru victima violului de la Vaslui FOTO si VIDEO

Impresionati de tragedia fetei violate din Vaslui, un englez si sase ieseni au venit sambata dupa-amiaza la Valeni, pentru a le explica oamenilor din localitatea cat de grav este ceea ce s-a intamplat in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )