Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decoratiunile din tara care i-a socat pe romani. Cum arata Mos Craciun de la Vaslui

Antena3 Antena3,
Decoratiunile din tara care i-a socat pe romani. Cum arata Mos Craciun de la Vaslui

Cateva decoratiuni mai putin obsnuite de Craciun i-au socat pe localnci. in Vaslui, un Mos Craciun, amplasat langa bradul din centrul orasului ii sperie pe copii care trec pe langa el. Iar in Timisoara nasterea lui Iisus este pusa in scena cu ajutorul unor manechine luate din vitrina unui magazin. continuă pe Antena3

CNIPMMR: Start-up Tech Nation, programul necesar antreprenorilor din tara noastra

Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate nationala, iar in prima etapa ea ar trebui introdusa obligatoriu in toate start-up-urile din tara noastra, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR), cu prilejul unei conferinte de presa.

Ce probleme are doctorita din Braila care mirosea a urina si avea hainele rupte. Colegiul Medicilor, decizie de ultim moment

Braila revine cu un nou caz socant petrecut in spitalele din judet! Ce probleme are doctorita groazei care i-a oripilat pe pacienti pentru ca mirosea a urina si avea hainele rupte si murdare? Colegiul Medicilor au luat hotararea cu privire la activitatea sa in domeniu. Ce probleme avea doctorita groazei din Braila? Cazul medicului de .

Obligatiunile alunelor si semintelor Elmas, listate la bursa. Semintele sunt importate pentru ca cele din tara nu sunt pentru consumul uman

Obligatiunile corporative emise de Golden Foods Snacks, care detine brandul ELMAS, au intrat la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare administrat de BVB. Konstantinos Mitzalis, CEO al companiei crede ca va lista 20-25% din actiuni in 2021-2022.

Parlamentul german cere Guvernului berlinez sa interzica toate activitatile Hezbollah din tara

Parlamentul de la Berlin a aprobat joi o motiune in care ii solicita guvernului cancelarului Angela .

Anuntul lui Orban despre Romania: Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, insa nivelul de 19% este unul rezonabil.

(P) Pe 20 decembrie, World Class deschide in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate,.

Arafat noi informatii, in urma accidentului feroviar din Prahova. Care este numarul real al ranitilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, arata ca in urma evaluarii finale o persoana este ranita mai grav si este transportata la Bucuresti si 10 sunt ranite usor, in urma accidentului feroviar din Prahova.

Detaliul inedit despre barbatul din Timisoara care si-a ucis mama

Barbatul de 51 de ani care a injunghiat-o mortal pe mama lui in varsta de 74 de ani are probleme psihice. Luni el a fost dus la Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu insa a fost lasat sa plece acasa dupa cateva ore. Marti si-a omorat mama cu sange rece.

Subiectele zilei: Regiunile din Romania care ar putea fi inghitite de ape pana in 2050; Gasti criminale chineze raspandesc intentionat pesta porcina pentru a face bani; CTP, dupa condamnarile din dosarul Colectiv: Mortii raman in continuare sa se rasucea

Santaj interlop: cum sunt escrocati de Corduneni oameni de afaceri nevinovati. Unul dintre fratii Corduneanu, Bogdanel, cel care pare a fi seful diviziei de santaje a familiei, a fost trimis in judecata de procurori. Melescanu a sustinut crimele comuniste din anii 50. Astazi, jura ca a pretuit libertatea. Fostul ministru de Externe sustinea nationalizarea comunista. Astazi, de la tribuna Parlamentului, lauda democratia. Presedintele Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )