Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 1,25 miliarde de euro in martie si a depasit 3,6 milarde de euro la 3 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 1,25 miliarde de euro in martie si a depasit 3,6 milarde de euro la 3 luni

Luna martie a mai adaugat la factura Romaniei la extern inca 1,25 miliarde de euro. Cu atat a crescut deficitul comercial diferenta dintre exporturi si importuri) intr-o singura luna. In aceste conditii, dupa 3 luni din an, deficitul comercial a ajuns. continuă pe Wall-Street Ro

Proiectul de Hotarare pentru a imprumuta inca 5,25 miliarde euro de pe pietele externe, pe masa Guvernului

Guvernul ar putea adopta, in sedinta de miercuri 8 mai, un proiect de Hotarare prin care va permite Ministerului Finantelor sa imprumute echivalentul 5,25 miliarde euro de pe pietele externe. Acest document apare in lista actelor normative de pe ordinea de zi si are un singur articol: Se aproba programul-cadru de emisiuni de titluri de stat Medium Term Notes, in suma maxima, in orice moment, de 31miliarde euro sau echivalent in orice valuta, denumit in continuare Program. Ce inseamna asta.

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Deficitul comercial al tarii noastre a crescut cu 34%

Deficitul comercial al tarii noastre a avansat cu 33,9% in primele trei luni ale anului curent, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3,645 miliarde de euro, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

ANUL TRECUT: UE a exportat vehicule electrice si hibride in valoare de 4,7 miliarde euro

Uniunea Europeana a exportat anul trecut vehicule electrice si hibride in valoare de 4,7 miliarde de euro, in timp ce importurile s-au situat la 1,6 miliarde de euro, rezultand un excedent comercial de trei miliarde de euro, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

SEFUL AFIR: Romania a atras 4,4 miliarde euro prin PNDR 2020

Romania a atras fonduri europene de 4,4 miliarde de euro prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), ceea ce inseamna o rata de absorbtie de peste 50% pe intreg programul, iar daca vom continua in acest ritm nu vom avea probleme de dezangajare, a declarat pentru Agerpres directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), Adrian Chesnoiu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )