Libnet.ro
UNICEF

13:30

Del Potro il invinge categoric pe Nadal in semifinala si vrea apropierea de primul loc ATP

Adevărul Adevărul,
Del Potro il invinge categoric pe Nadal in semifinala si vrea apropierea de primul loc ATP

Invins duminica in finala de la Beijing de Novak Djokovici, Rafael Nadal ar fi trebuit sa-si ia revansa in fata sarbului in turneul de la Shanghai, insa jucatorul spaniolul a fost batut sambata, in semifinala, de argentinianul Juan Martin Del Potro in doua seturi 6-2, 6-4), dupa ce jucatorul din Argentina a realizat una din cele mai evidente victorii ale sale in fata lui Nadal. continuă pe Adevărul

Del Potro il invinge categoric pe Nadal in semifinala de la Shanghai si vrea sa castige Mastersul de la Shanghai

Invins duminica in finala de la Beijing de Novak Djokovici, Rafael Nadal ar fi trebuit sa-si ia revansa in fata sarbului in turneul de la Shanghai, insa jucatorul spaniolul a fost batut sambata, in semifinala, de argentinianul Juan Martin Del Potro in doua seturi 6-2, 6-4), dupa ce jucatorul din Argentina a realizat una din cele mai evidente victorii ale sale in fata lui Nadal.

Shanghai Masters: Novak Djokovic - Juan Martin Del Potro, marea finala

Juan Martin Del Potro favorit 7) s-a calificat in finala Masters-ului de la Shanghai dupa ce l-a invins, in doua seturi, pe Rafael Nadal cap de serie numarul doi). In ultimul act al competitiei, argentinianul il va intalni pe Novak Djokovic l-a depasit pe Jo-Wilfried Tsonga).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )