Libnet.ro
UNICEF

11:00

Demi Lovato si Wilmer Valderrama, din nou impreuna

Antena3 Antena3,
Demi Lovato si Wilmer Valderrama, din nou impreuna

Nu pot sta departe unul de altul! Demi Lovato si Wilmer Valderrama se pare ca mai fac o incercare de. continuă pe Antena3

Nokia, nevoita sa-si ceara din nou scuze. Fotografii ce pareau facute cu noul Lumia 920 fusesera realizate cu alte aparate

Dupa povestea reclamei despre care se intelegea ca ar fi realizata cu noul telefon Lumia 920, desi nu fusese filmata cu el, iata ca Nokia trebuie sa-si ceara din nou scuze, de data aceasta pentru fotografii facute noaptea in Helsinki. Aceste fotografii prezentate pentru a arata cat de clare pot fi pozele nocturne cu noul Lumia 920 nu au fost realizate cu acest telefon, insa Nokia nu a specificat acest lucru in prezentari, iar acum se gaseste intr-o noua situatie jenanta.

Actiunile de relaxare cantitativa adoptate de bancile centrale din statele dezvoltate pot crea bule speculative in Asia

Dimensiunea pietei de obligatiuni in valuta locala din Asia s-a majorat cu aproape 9 procente, in prima jumatate a anului, insa Banca Asiatica de Dezvoltare ADB) avertizeaza ca o crestere a fluxurilor de capital dinspre tarile occidentale, pe fondul masurilor de relaxare monetara ce pot fi luate de bancile centrale, poate duce si la o crestere a volatilitatii si poate crea bule ale activelor, informeaza HotNews. ro.

Actiunile de relaxare cantitativa adoptate de bancile centrale din statele dezvoltate pot crea bule speculative in Asia

Dimensiunea pietei de obligatiuni in valuta locala din Asia s-a majorat cu aproape 9 procente in prima jumatate a anului, insa Banca Asiatica de Dezvoltare BAD) avertizeaza ca o crestere a fluxurilor de capital dinspre tarile occidentale, pe fondul masurilor de relaxare monetara ce pot fi luate de bancile centrale, poate duce si la o crestere a volatilitatii si poate crea bule ale activelor, relateaza CNBC.

Mersul pe bicicleta suna din ce in ce mai bine zilele acestea. Carburantii se scumpesc din nou

Benzina si motorina s-au scumpit din nou. Sortimentul de carburant de top se apropie vertiginos de sapte lei litrul. Compania Rompetrol a majorat preturile benzinei cu 5 bani pe litru. Varianta premium a companiei cos.

FOTO INEDITE Chinezii surprind din nou! Au construit case pe acoperisul unui mall.

Pe acoperisului centrului comercial Jiutian International din orasul Zhuzhao din China au fost construite patru vile moderne care au canalizare si electricitate, precum si o curte cu iarba verde. O serie de fotografii cu aceste vile au aparut pe internet si mai multi oameni au contactat dezvoltatorul imobiliar ca sa isi cumpere o casa. Potrivit China Daily, autoritatile au confirmat faptul ca dezvoltatorul imobiliar a obtinut toate aprobarile pentru aceste constructii. Vilele vor fi folosite .

Criza economica ataca din nou: Slovenia, aproape de insolventa

Slovenia, tara cu una dintre cele mai solide economii din estul Europei, are nevoie de o jumatate de miliard de euro, pana la sfarsitul anului, pentru a un intra in insolventa, a declarata ministrul Janez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )