Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mersul pe bicicleta suna din ce in ce mai bine zilele acestea. Carburantii se scumpesc din nou

Antena3 Antena3,
Mersul pe bicicleta suna din ce in ce mai bine zilele acestea. Carburantii se scumpesc din nou

Benzina si motorina s-au scumpit din nou. Sortimentul de carburant de top se apropie vertiginos de sapte lei litrul. Compania Rompetrol a majorat preturile benzinei cu 5 bani pe litru. Varianta premium a companiei cos. continuă pe Antena3

Clasamentul WTA: Sorana Carstea a urcat pe locul 32 - A devenit cea mai bine clasata jucatoare din Romania

Sorana Carstea a urcat pana pe locul 32 in ierarhia WTA, devenind astfel cea mai bine clasata jucatoare din Romania. Cu 1591 de puncte acumulate, Sorana a intrecut-o pe Monica Niculescu locul 41). Lider se mentine Victoria Azarenka, urmata de Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

Daca afli raspunsul la aceasta intrebare iti vei cunoaste mai bine prietenii. Cine imi ..... profilul de Facebook?

90% din cei care au profil de Facebook si-au pus aceasta intrebare, dar prea putini au gasit raspunsul la ea. Un programator, angajat al companiei Facebook ne-a raspuns cum aflam cine ne acceseaza profilul de.

Eduard Novak: Sper ca sporturile paralimpice sa fie mai bine finantate

Ciclistul Carol Eduard Novak si-a incheiat participarea la Jocurile Paralimpice de la Londra cu o clasare pe locul 8 in cursa pe sosea, insa rutierul roman a adus tarii noastre prima medalie de aur din istoria.

Business report: Dezvaluirile unui fost bancher despre practicile ING in Romania; Cine vrea inchiderea Oltchim?; TOP 10 cele mai bine platite job-uri ale viitorului

Romania are cea mai ieftina benzina din UE. La motorina, polonezii, luxemburghezii si bulgarii au preturi mai mici. In Romania se comercializeaza cea mai ieftina benzina Euro-super 95 din. Tinerii de astazi vor afaceri in online. Investitiile mici ii determina pe cei mai multi sa-si deschida un business pe internet. Cei mai multi tineri care vor sa-si deschida o afacere se gandesc la un business care sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )