Libnet.ro
UNICEF

10:45

Demi Moore, dezvaluiri CUTREMURATOARE. Actrita a facut public numele barbatului care a violat-o: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari? (FOTO)

B1 B1,
Demi Moore, dezvaluiri CUTREMURATOARE. Actrita a facut public numele barbatului care a violat-o: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari? (FOTO)

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta au cutremurat lumea. Starul de la Hollywood a facut public numele barbatului care a. continuă pe B1

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore, in varsta de 56 de ani, a dezvaluit numele barbatului care a violat-o atunci cand avea 15 ani dupa ce a fost vanduta de mama ei.

Actrita Demi Moore a dezvaluit identitatea celui care a violat-o in adolescenta: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari, ar fi intrebat-o barbatul

Actrita Demi Moore a dezvaluit ca barbatul care a violat-o in adolescenta a fost Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles care a murit in anul 1997, la varsta de 68 de ani, scrie Mediafax citand dailymail. co. uk. Actrita povesteste ca persoana care i-a oferit barbatului acces la ea a fost chiar mama sa.

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Scandal in muzica populara. Fiica cantaretului Aurelian Preda, dezvaluiri cutremuratoare. Fata ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

Scandal in muzica populara. Fiica regretatului Aurelian Preda face dezvaluiri cutremuratoare. Rosa ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria Rosa, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )