Libnet.ro
UNICEF

01:06

Demiterea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF nu a mai fost discutata in Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Demiterea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF nu a mai fost discutata in Parlament

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului ar fi trebuit sa discute, marti, raportul comisiilor economice si de buget ale Camerei Deputatilor si Senatului privind revocarea din functie a sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu. continuă pe Wall-Street Ro

Demiterea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF nu a mai fost discutata in BPR. Tariceanu: Cererea de revocare nu are legatura cu pensiile private

Birourile Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului nu au mai luat marti in discutie raportul comisiilor economice si de buget finante prin care se solicita revocarea din functie a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu.

Demiterea lui Negritoiu de la conducerea ASF nu a mai fost discutata in Parlament

Tariceanu: Cererea de revocare nu are legatura cu pensiile private ----------- *ACTUALIZARE 15:57 Birourile Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului nu au mai luat astazi in discutie raportul comisiilor economice si de buget finante prin care se solicita revocarea din functie a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Parlamentarii nu au precizat motivul amanarii. *ACTUALIZARE 13:33 Conducerea Parlamentului discuta astazi revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu, in urma scandalului RCA ------------ Avand in vedere dezbaterile care au avut loc, in spatiul public in ultima perioada, cu privire la fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu sustine ca fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate, potrivit unui comunicat de presa.

UPDATE. Birourile Permanente ale Parlamentului au renuntat, inexplicabil, sa transmita plenului propunerea de revocare a lui Misu Negritoiu din fruntea ASF

Birourile Permanente ale Legislativului au renuntat, inexplicabil, sa transmita plenului un raport in care se propunea demiterea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF.

Parlamentul solicita revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu, dupa scandalul RCA: Reputatia sa este iremediabil afectata

Parlamentul cere revocarea sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu. Nemultumirile sunt legate de criza politelor RCA si de scandalul privatizarii pensiilor private.

Parlamentul solicita revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu

Parlamentul cere revocarea sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu. Nemultumirile sunt legate de criza politelor RCA, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

Misu Negritoiu, ASF: Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Fondurile din Pilonul II de pensii nu pot fi nationalizate, potrivit Constitutiei, deoarece ele sunt active in proprietate privata, iar Guvernul poate eventual doar sa schimbe prin lege administrarea privata in administrare de stat, ceea ce nu inseamna nationalizare si nu afecteaza drepturile cetatenilor, sustine Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Misu Negritoiu, ASF: Fondurile de pensii private din Romania nu pot fi nationalizate

Pilonul II de pensii nu poate fi nationalizat, potrivit Constitutiei, deoarece fondurile sunt active in proprietate privata, iar Guvernul poate eventual doar sa schimbe prin lege administrarea privata in administrare de stat, ceea ce nu inseamna nationalizare si nu afecteaza drepturile cetatenilor, sustine Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

UPDATE Revocarea lui Misu Negritoiu din fruntea ASF, discutata de conducerea Parlamentului. Raportul a fost facut in octombrie 2016

Biroul permanent al Senatului discuta marti un raport al comisiilor economica si de buget finante din Camera Deputatilor si Senat, intocmit in octombrie 2016, prin care se cere revocarea lui Misu Negriotiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, membru executiv al Consiliului ASF. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat saptamana trecuta, dupa ce compania NN a trimis o scrisoare privind posiblitatea nationalizarii fondului de pensii private, ca Negritoiu si intreaga conducere ASF va fi demisa in parlament. UPDATE Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor nu au mai discutat in sedinta de marti despre revocarea lui Negritoiu. Este posibil ca acest subiect sa fie discutat joi, a precizat Calin Popescu Tariceanu.

Revocarea lui Misu Negritoiu din fruntea ASF, discutata de conducerea Parlamentului. Raportul a fost facut in octombrie 2016

Biroul permanent al Senatului discuta marti un raport al comisiilor economica si de buget finante din Camera Deputatilor si Senat, intocmit in octombrie 2016, prin care se cere revocarea lui Misu Negriotiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, membru executiv al Consiliului ASF. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat saptamana trecuta, dupa ce compania NN a trimis o scrisoare privind posiblitatea nationalizarii fondului de pensii private, ca Negritoiu si intreaga conducere ASF va fi demisa in parlament.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )