Libnet.ro
UNICEF

11:30

Misu Negritoiu, ASF: Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Adevărul Adevărul,
Misu Negritoiu, ASF: Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Fondurile din Pilonul II de pensii nu pot fi nationalizate, potrivit Constitutiei, deoarece ele sunt active in proprietate privata, iar Guvernul poate eventual doar sa schimbe prin lege administrarea privata in administrare de stat, ceea ce nu inseamna nationalizare si nu afecteaza drepturile cetatenilor, sustine Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. continuă pe Adevărul

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Avand in vedere dezbaterile care au avut loc, in spatiul public in ultima perioada, cu privire la fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu sustine ca fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate, potrivit unui comunicat de presa.

Fondurile de Pensii din Romania nu pot fi nationalizate, sustine ASF

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Dar aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor romani beneficiari, devin active in proprietate privata si ele nu mai pot fi retrase sau nationalizate confiscate), potrivit Constitutiei, a precizat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), conform Agerpres.

Misu Negritoiu, ASF: Fondurile de pensii private din Romania nu pot fi nationalizate

Pilonul II de pensii nu poate fi nationalizat, potrivit Constitutiei, deoarece fondurile sunt active in proprietate privata, iar Guvernul poate eventual doar sa schimbe prin lege administrarea privata in administrare de stat, ceea ce nu inseamna nationalizare si nu afecteaza drepturile cetatenilor, sustine Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor.

UPDATE. Birourile Permanente ale Parlamentului au renuntat, inexplicabil, sa transmita plenului propunerea de revocare a lui Misu Negritoiu din fruntea ASF

Birourile Permanente ale Legislativului au renuntat, inexplicabil, sa transmita plenului un raport in care se propunea demiterea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF.

Parlamentul solicita revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu, dupa scandalul RCA: Reputatia sa este iremediabil afectata

Parlamentul cere revocarea sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu. Nemultumirile sunt legate de criza politelor RCA si de scandalul privatizarii pensiilor private.

Parlamentul solicita revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu

Parlamentul cere revocarea sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu. Nemultumirile sunt legate de criza politelor RCA, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

De ce nu spun companiile din Romania ce salarii ofera candidatilor. Ofertele de joburi de pe website-uri omit cea mai importanta informatie, in timp ce in tari din UE exista transparenta totala

Majoritatea companiilor din Romania nu publica salariile in anunturile postate pe website-urile de joburi. Specialistii in resurse umane consultati de MEDIAFAX sustin ca fenomenul este determinat.

A fascinat toti strainii. Cum arata casuta din Romania care face furori printre turistii straini

Paul Axinte este un roman inginer care a reusit sa construiasca cea mai interesanta casa din Romania. Potrivit Adevarul. ro, casuta de poveste se afla in Sangeorz-Bai si a reusit sa.

Decebal Traian Remes, analiza dura a evenimentelor din Romania. De ce a gresit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a fost gazda pentru Razvan Dumitrescu si emisiunea Subiectiv. Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din Romania ultimelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )