Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un deputat PNL propune pedepse mai aspre pentru infractorii care comit acte de violenta impotriva copiilor DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Un deputat PNL propune pedepse mai aspre pentru infractorii care comit acte de violenta impotriva copiilor DOCUMENT

Deputatul PNL Adrian Felician Cozma a depus o propunere legislativa care urmareste inasprirea pedepselor pentru violentele fata de minori. Conform propunerii legislative, pedepsele pot ajunge si pana la 12 ani de inchisoare pentru agresiuni fata de minori care au nevoie ulterior de peste 30 de zile de ingrijire medicala. continuă pe Adevărul

Deputatul PNL Adrian Felician Cozma propune inchisoare pe viata pentru violentele grave comise asupra minorilor

Deputatul PNL Adrian Felician Cozmapropune pedepse mai aspre pentru infractorii care comit acte de violenta impotriva copiilor. in acest sens, acesta a depus o propunere legislativa menita sa descurajeze.

Ludovic Orban: Sporul de 30% acordat prefecturilor nu se va mai plati. Pentru restul sporurilor se va face o analiza si se va lua o decizie justa (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca bugetul pe acest an trebuie sa tina cont de tinta de deficit convenita si la nivel european - in jur de 7%, dar si de nevoia de in.

Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

O mana de companii din tech si din domeniul livrarilor au avut in 2020 cel mai profitabil an de la infiintare. in contextul in care foarte multi si-au pierdut locul de munca, se discuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )