Libnet.ro
UNICEF

07:15

Deputat USR din Cluj, atac dur la autoritatile locale si centrale. Au lasat spitalele in pielea goala, dar si-au arogat merite

Adevărul Adevărul,
Deputat USR din Cluj, atac dur la autoritatile locale si centrale. Au lasat spitalele in pielea goala, dar si-au arogat merite

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a lansat un atac virulent la adresa Primariei Cluj-Napoca si a autoritatilor centrale, pe care le acuza ca au lasat spitalele clujene complet descoperite, fara materiale de protectie pentru COVID-19. Declaratiile sale au fost facute ieri, in aceeasi zi in care presedintele USR, Dan Barna, a atacat si el PNL. continuă pe Adevărul

Atac dur al unei judecatoare la adresa politicienilor: intotdeauna au luptat cu coruptii altora, nicidecum cu ai lor

Presedintele Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu lanseaza un atac dur la adresa clasei politice. intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Stoicescu vorbeste despre infinita ipocrizie a politicienilor, despre care spune ca intotdeauna au luptat cu coruptii altora, nicidecum cu ai lor.

Corina Cretu ii cere Guvernului sa directioneze mai multi bani europeni pentru autoritatile locale

Fostul comisar european Corina Cretu a cerut marti Guvernului sa coopereze cu autoritatile locale in negocierile cu reprezentantii Comisiei Europene astfel incat in programele pentru perioada 2021-2027 sa existe o libertate mai mare a autoritatilor locale de a folosi fondurile europene.

Legume si fructe oferite gratis persoanelor cu venituri mici intr-o piata din Cluj

Vanzatorii dintr-o piata din Cluj-Napoca ofera legume si fructe gratis persoanelor cu venituri reduse. Pe tarabe este pus un anunt ca produsele sunt gratuite persoanelor care au nevoie.

Deputat USR: Tataru nu va depolitiza sistemul de sanatate, doar va inlocui PSD-istii cu PNL-istii

Deputatul USR Claudiu Nasui spune ca Nelu Tataru nu va depolitiza sistemul de sanatate, ci doar ii va inlocui pe cei din PSD cu cei din PNL.

VIDEO Un barbat din Cluj, filmat in timp ce conduce cu fetita lui in brate

Un barbat din judetul Cluj a fost filmat in timp ce conduce masina si isi tine in brate fetita minora, care se ridica in picioare si se joaca, la un moment dat, cu volanul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )