Libnet.ro
UNICEF

15:45

Deputatul Ioan Adam ramane in arest: Decizia iCCJ este definitiva

B1 B1,
Deputatul Ioan Adam ramane in arest: Decizia iCCJ este definitiva

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri din judetul Bacau, va ramane incarcerat. Instanta suprema i-a respins contestatia fata de masura preventiv, decizia fiind. continuă pe B1

Ioan Adam ramane in arest. Decizia este definitiva

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri va ramane incarcerat dupa ce ICCJ i-a respins contestatia fata de masura preventiva. Decizia este definitiva.

Deputatul Ioan Adam, anchetat in dosarul retrocedarilor ilegale, ramane in arest preventiv

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri din judetul Bacau, va ramane incarcerat, dupa ce instanta suprema i-a respins contestatia fata de masura preventiva,.

Deputatul Ioan Adam afla joi daca va fi cercetat in continuare in arest

Deputatul Ioan Adam afla joi daca va fi cercetan in continuare in arest sau va fi eliberat. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratilor.

Seful suspendat al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest pana pe 23 decembrie: Decizia iCCJ este definitiva

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Instanta.

Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie. Decizia ICCJ este definitiva

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov ramane in arest pana pe 23 decembrie. Este decizia definitiva a magistrasilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului.

Romeo Stavarache, arest la domiciliu. Decizia ICCJ este definitiva

La sfarsitul lunii noiembrie, Stavarache a ajuns la spital, unde i-a fost montat un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale, dupa ce a acuzat probleme cardiace. inainte, primarul bacauan a primit acceptul Curtii de Apel Bacau de a-si parasi locuinta. Dupa ce a parasit spitalul, Stavarache a mers la Curtea de Apel Bacau, dupa ce a solicitat in instanta verificarea legalitatii si temeiniciei arestului la domiciliu.

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVA. Reactia patronului aflat la inchisoare. Cum se va numi echipa campioana?

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali pierde marca Steaua: Decizia iCCJ este definitiva

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Steaua Bucuresti, dupa decizia iCCJ privind marca: Am demarat toate diligentele pentru indeplinirea acestei hotarari

Dupa decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de a marca Steaua Bucuresti inregistrata de Gigi Becali la OSIM, clubul a reactionat prin intermediul unui comunicat de presa. Oficialii de la Steaua anunta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )