Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ioan Adam ramane in arest. Decizia este definitiva

România Liberă România Liberă,
Ioan Adam ramane in arest. Decizia este definitiva

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri va ramane incarcerat dupa ce ICCJ i-a respins contestatia fata de masura preventiva. Decizia este definitiva. continuă pe România Liberă

Deputatul Ioan Adam ramane in arest: Decizia iCCJ este definitiva

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri din judetul Bacau, va ramane incarcerat. Instanta suprema i-a respins contestatia fata de masura preventiv, decizia fiind.

Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Ilie Carabulea, omul de afaceri care detine indirect si controleaza Carpatica Asig din Sibiu. va fi eliberat din arest si cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Carpatica, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia instantei supreme este definitiva.

Dosarul ASF-Carpatica: Ilie Carabulea va fi judecat in arest la domiciliu; decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a revocat marti masura arestului preventiv in cazul omului de afaceri Ilie Carabulea, urmand ca acesta sa fie judecat in arest la domiciliu, in dosarul ASF-Carpatica, anunta Agerpres.

Fostul inspector scolar Sorin Joanta, condamnat la 3 ani cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Sorin Joanta, fost inspector scolar pentru disciplina religie in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu si fost presedinte al comisiei de bacalaureat din Centrul zonal de evaluare Sibiu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva, ea fiind atacata in apel.

Curtea Constitutionala: Masura controlului judiciar este neconstitutionala. Decizia este definitiva

Curtea Constitutioanla a decis, joi, ca masura controlului judiciar este neconstitutionala. CCR sustine ca nu este prevazuta durata de aplicare a controlului judiciar. Curtea Constitutionala, cu.

Deputatul Ioan Adam, anchetat in dosarul retrocedarilor ilegale, ramane in arest preventiv

Deputatul Ioan Adam, arestat pe 20 noiembrie in dosarul retrocedarilor de paduri din judetul Bacau, va ramane incarcerat, dupa ce instanta suprema i-a respins contestatia fata de masura preventiva,.

Deputatul Ioan Adam afla joi daca va fi cercetat in continuare in arest

Deputatul Ioan Adam afla joi daca va fi cercetan in continuare in arest sau va fi eliberat. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratilor.

Mircea Molot, cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitiva

Mircea Molot, seful Consiliului Judetean Hunedoara, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar pana in 15 februarie, a decis, joi seara Tribunalul Alba. Decizia instantei nu este insa definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia, .

Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie. Decizia ICCJ este definitiva

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov ramane in arest pana pe 23 decembrie. Este decizia definitiva a magistrasilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului.

Seful suspendat al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest pana pe 23 decembrie: Decizia iCCJ este definitiva

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Instanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )