Libnet.ro
UNICEF

16:31

Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

B1 B1,
Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu si deputatul Ion Dinita au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte sapte persoane si o societate comerciala,. continuă pe B1

DNA i-a trimis in judecata pe Aristotel Cancescu si pe deputatul Ion Dinita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis miercuri in judecata pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, si pe deputatul PC Ion Dinita, acuzati de o serie de infractiuni, printre care luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

Aristotel Cancescu, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Aristotel Cancescu, pentru abuz in serviciu, luare de mita, spalare a banilor, in forma continuata, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu. Alaturi de fostul sef al CJ Brasov au mai fost trimisi in judecata, in stare de libertate, deputatul PC Ion Dinita si alte noua persoane.

Aristotel Cancescu si deputatul PC Ion Dinita, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis astazi in judecata, in stare de arest preventiv, pe Aristotel Adrian Cancescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov, pentru fapte de coruptie. Dosarul a fost inaintat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )