Libnet.ro
UNICEF

08:15

Deputatul Mircea Rosca ramane in arest, in dosarul de trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Deputatul Mircea Rosca ramane in arest, in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta, ramane in arest, dupa ce instanta suprema i-a respins definitiv parlamentarului contestatia fata de masura preventiva, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Varul deputatului Mircea Rosca, arestat preventiv intr-un dosar de coruptie

Omul de afaceri Adrian Rotila, varul deputatului liberal Mircea Rosca, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea Suprema a admis contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care s-a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar. De altfel, si deputatul Mircea Rosca se afla in spatele gratiilor de la sfarsitul saptamanii trecute pentru coruptie.

Varul deputatului Mircea Rosca, Adrian Rotila, a fost arestat

Varul deputatului PNL Mircea Rosca, Adrian Rotila, cercetat de DNA pentru cumparare de influenta in forma continuata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce instanta a admis contestatia.

Actorul Mircea Albulescu ramane internat in spital

Actorul Mircea Albulescu, ajuns in noaptea de luni spre marti la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean Timisoara, cu dureri in piept, ramane internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, pentru analize amanuntite, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )