Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varul deputatului Mircea Rosca, Adrian Rotila, a fost arestat

Antena3 Antena3,
Varul deputatului Mircea Rosca, Adrian Rotila, a fost arestat

Varul deputatului PNL Mircea Rosca, Adrian Rotila, cercetat de DNA pentru cumparare de influenta in forma continuata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce instanta a admis contestatia. continuă pe Antena3

Varul deputatului Mircea Rosca, arestat preventiv intr-un dosar de coruptie

Omul de afaceri Adrian Rotila, varul deputatului liberal Mircea Rosca, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea Suprema a admis contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care s-a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar. De altfel, si deputatul Mircea Rosca se afla in spatele gratiilor de la sfarsitul saptamanii trecute pentru coruptie.

Procurorul care a depozitat o tona de vin in sediul Parchetului a fost arestat

Fostul sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau, Ghenadie Ciobanu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare fiind gasit vinovat de luare de mita.

Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau a fost ARESTAT

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si alte trei persoane implicate in cazul retrocedarii ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure in judetul Buzau au fost arestati preventiv, vineri dimineata, iar judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele, a fost pus sub control judiciar, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )