Libnet.ro
UNICEF

22:45

O fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident

Adevărul Adevărul,
O fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident

O fetita in varsta de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident produs in curtea casei din apropierea orasului Perth, scrie presa australiana. continuă pe Adevărul

Fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident in curtea casei, lovita de masina mamei sale

Accident teribil intr-o familie de romani din Australia: O fetita de doi ani a unui cuplu de romani din Australia a murit in curtea casei, cu o zi inainte ca familia sa se intoarca in tara, in vacanta.

TRAGEDIE ORIBILA intr-o familie de romani din Australia

O fetita in varsta de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident produs in curtea casei din apropierea orasului Perth, scrie presa australiana. Potrivit site-ului de stiri Perth.

Razvan Nicolescu: Romania va asigura timp de doi ani presedintia grupului statelor UE care sustin energia nucleara

Romania va asigura, pentru urmatorii doi ani, presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear. Decizia a fost luata vineri, la Luxemburg, in cadrul reuniunii ministrilor energiei din Uniunea Europeana, reuniune la care Romania este reprezentata de ministrul energiei, Razvan Nicolescu. In marja reuniunii Consiliului Energiei, a avut loc o intalnire a grupului statelor membre UE care sustin energia nucleara. In acest context, Razvan Nicolescu a primit o propunere din partea ministrului economiei din Cehia, cu acordul tuturor celoralti ministri, ca Romania sa asigure presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear, timp de doi ani.

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Dan Petrescu a promis titlul in doi ani! Vor veni jucatori de talie mondiala

Antrenorul roman de 46 de ani a fost prezentat oficial la Al Arabi. Avand in spate o pancarta uriasa, pe care scria Dan Vasile Petrescu 2014-2015, Bursucul si-a exprimat motivele pentru care a ales sa antreneze o echipa din Qatar obisnuita in ultimii ani cu pozitii la jumatatea clasamentului.

Personalul american al unei baze aeriene din Irak a fost evacuat din cauza deteriorarii securitatii

Companiile americane care lucreaza pentru guvernul irakian in domeniul Apararii au evacuat personalul american de la o baza aeriana din Irak din cauza deteriorarii securitatii in aceasta tara, a anuntat.

La 84 de ani, Clint Eastwood iubeste din nou

Chiar si la 84 de ani viata trebuie sa mearga mai departe. Asta pare sa-si fi spus si Clint Eastwood.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )