Libnet.ro
UNICEF

22:00

Razvan Nicolescu: Romania va asigura timp de doi ani presedintia grupului statelor UE care sustin energia nucleara

Hotnews Hotnews,
 Razvan Nicolescu: Romania va asigura timp de doi ani presedintia grupului statelor UE care sustin energia nucleara

Romania va asigura, pentru urmatorii doi ani, presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear. Decizia a fost luata vineri, la Luxemburg, in cadrul reuniunii ministrilor energiei din Uniunea Europeana, reuniune la care Romania este reprezentata de ministrul energiei, Razvan Nicolescu. In marja reuniunii Consiliului Energiei, a avut loc o intalnire a grupului statelor membre UE care sustin energia nucleara. In acest context, Razvan Nicolescu a primit o propunere din partea ministrului economiei din Cehia, cu acordul tuturor celoralti ministri, ca Romania sa asigure presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear, timp de doi ani. continuă pe Hotnews

Razvan Nicolescu sustine pozitia CE legata de gazoductul rus South Stream: Nu poti in acelasi timp sa sustii si ajutorarea Ucrainei si construirea de proiecte care sunt indreptate in impotriva Ucrainei

Toate proiectele derulate pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa respecte legislatia comunitara si in plus sigur trebuie avuta in vedere o consistenta a abordarilor energetice europene, pentru ca nu poti in acelasi timp sa sustii si ajutorarea Ucrainei si construirea de proiecte care sunt indreptate in impotriva Ucrainei, a declarat ministrul energiei, Razvan Nicolescu, in cadrul Consiliului pe tema energiei care se desfasoara vineri la Luxemburg, potrivit Agerpres. Astfel, a fost subliniata pozitia Romaniei privind sustinerea abordarii Comisiei Europene in privinta proiectului South Stream.

Razvan Nicolescu reprezinta Romania la reuniunea ministrilor Energiei din UE

Astazi are loc la Luxembourg reuniunea ministrilor Energiei din UE, reuniune la care Romania este reprezentata de ministrul Energiei, Razvan Nicolescu. Principala tema a reuniunii de astazi este securitatea.

Reghecampf ar fi vrut sa ramana la Steaua inca doi ani

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit ca si-ar fi dorit sa mai ramana inca doi ani la Steaua, dar ca patronul Gigi Becali a refuzat sa-i mareasca salariul. Astfel s-a hotarat sa dea curs ofertei de la Al Hilal.

Doi ani de la prima victorie a USL impotriva Basescu-PDL. Ponta: Crin Antonescu a fost manipulat de anturaj

La doi ani de cand Uniunea Social Liberala a spulberat coalitia lui Basescu, in primele alegeri castigate pe 10 iunie 2012, premierul Victor Ponta a vorbit, la Antena 3, despre proiectul de mare succes detonat de.

Cu doi ani in urma USL-ul invingea zdrobitor oamenii lui Basescu la alegeri. Cum arata atunci harta Romaniei

Exact in urma cu doi ani, USL castiga primele alegeri la care PSD, PNL si PC au participat impreuna. A fost o victorie zdrobitoare impotriva oamenilor lui Traian Basescu, care nu au mai reusit sa obtina.

Dan Petrescu a promis titlul in doi ani! Vor veni jucatori de talie mondiala

Antrenorul roman de 46 de ani a fost prezentat oficial la Al Arabi. Avand in spate o pancarta uriasa, pe care scria Dan Vasile Petrescu 2014-2015, Bursucul si-a exprimat motivele pentru care a ales sa antreneze o echipa din Qatar obisnuita in ultimii ani cu pozitii la jumatatea clasamentului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )