Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fostul primar de Pascani, actual deputat din partea PNL Iasi, condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Fostul primar de Pascani, actual deputat din partea PNL Iasi, condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare

Decizia a fost luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie si-l vizeaza pe Grigore Craciunescu, deputat PNL de Iasi, fost primar al municipiului Pascani. continuă pe Adevărul

AUDIO Cristian Popa, aviz negativ din partea Comisiilor reunite din Parlament. Liviu Voinea, avizat pe locul lui Popa. Gherghina, votat si el in unanimitate

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa a primit un vot negativ din partea membrilor comisiilor de specialitate alea Parlamentului. In locul lui Popa, parlamentarii l-au votat pe minsitrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea. Nicolae Danila a primit si el 21 de voturi impotriva, locul sau fiind luat de Daniel Daianu, care a primit 34 de voturi pentru. Gheorghe Gherghina a fost si el votat, existand o singura abtinere. Asculta aici fragmentul din sedinta comisiilor reunite, in care Popa isi pierde mandatul de viceguvernator in favoarea lui Liviu Voinea: Descarca fisierul audio in format MP3 .

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80.000 euro din partea Deutsche Telekom

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80. 000 de euro din partea operatorului telecom Deutsche Telekom. Investitia a fost atrasa dupa ce firma romaneasca a prezentat proiectul propriu in cadrul hub:raum accelerator, in Cracovia,.

Angelina Jolie a primit titlul de Honorary Dame din partea reginei Marii Britanii

Actrita Angelina Jolie a primit titlul de Honorary Dame din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu prilejul acordarii distinctiilor onorifice Royals Birthday Honours, inmanate anual in luna iunie,.

O familie ce detinea un lant de magazine confiscat de nazisti va primi o despagubire de 50 milioane euro din partea guvernului german

Mostenitorii unei familii evreiesti, proprietara unui lant de magazine ce a fost confiscat de nazisti in 1938, vor primi o despagubire de 50 milioane euro din partea statului german, a decis, joi, un tribunal din.

Anunt surprinzator din partea lui Iohannis: Exista posibilitatea ca Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca exista posibilitatea ca fostul lider al partidului Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale, daca baza PNL doreste acest lucru, insa din discutiile personale avute cu acesta a aflat ca nu-si doreste intrarea in cursa.

Franta vrea o amenda mai corecta din partea SUA pentru BNP Paribas

Ministrul Finantelor din Franta, Michel Sapin, a declarat astazi, citat de Reuters, ca negocierile intre BNP Paribas si autoritatile americane pentru o posibila amenda au avansat catre un nivel mai corect, banca franceza fiind invinuita ca a ignorat sanctiunile impuse unor state.

Tratament special pentru olandezi inaintea meciului cu Spania. Liber la femei din partea lui Van Gaal

De aici cel mai probabil si forma extraordinara aratata in meciul contra campioanei mondiale pe care practic au demolat-o in reeditarea finalei din 2010.

Tronsonul Eroilor - Drumul taberei, unda verde la investitii din partea CE

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare FEDR) pentru constructia tronsonului Eroilor-Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat CE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )