Libnet.ro
UNICEF

22:45

Deputatul Sebastian Ghita, din nou, in fata magistratilor. Vineri se va judeca al doilea proces al controversatului om de afaceri, in care este acuzat, printre altele, de santaj, dare de mita si conducere fara permis

România Liberă România Liberă,
Deputatul Sebastian Ghita, din nou, in fata magistratilor. Vineri se va judeca al doilea proces al controversatului om de afaceri, in care este acuzat, printre altele, de santaj, dare de mita si conducere fara permis

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns, vineri, in fata magistratilor, in dosarul trimis in judecata de DNA la sfarsitul lunii iunie, in care este acuzat, printre altele, de santaj, dare de mita si conducere fara permis. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita, atac la DNA! Deputatul cere redeschiderea anchetei care il vizeaza pe procurorul Mircea Negulescu (VIDEO)

Sebastian Ghita, atac la DNA! Deputatul reclama abuzuri ale procurorilor anticoruptie, informeaza B1 TV. Acesta cere redeschiderea anchetei care il vizeaza pe procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti.

Ca tot omul, ne mai bucuram, ne mai suparam. Sebastian GHITA a explicat MOMENTUL ARTISTIC alaturi de Bogdan DIACONU!

Sebastian Ghita a vorbit despre filmuletul in care a aparut pe internet, alaturi de Bogdan Diaconu, la o petrecere, si cantau. Nu, nu am facut armata. Filmuletul a fost pus de noi, live pe F.

VIDEO. Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu canta pentru Mihai Gadea

Liderii PRU, Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, au interpretat un foarte cunoscut cantec popular unguresc si au declarat ca dedica aceasta interpretare muzicala lui Mihai Gadea de la Antena 3.

Kickass Torrents este din nou online

Dupa cateva luni de asteptare, site-ul de torrente Kickass Torrents este din nou online, multumita eforturilor unor fosti administratori ai portalului. in iulie, unul dintre cele mai populare site-uri de torrente, Kickass Torrents, a disparut de pe internet peste noapte, dupa ce fondatorul acestuia, Artem Vaulin, a fost arestat, dar se pare ca lucrurile nu [].

Dosarul Olgutei Vasilescu, retrimis din nou la DNA

Tribunalul Bucuresti a decis din nou retrimiterea la DNA a dosarului primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce in urma cu doua luni a dispus ca aceasta cauza sa fie restituita procurorilor pentru a preciza care sunt obiectul si limitele judecarii in cazul edilului.

Tinerii SE REVOLTA din nou! CIOLOS, ACUZAT de o masura NECONSTITUTIONALA prin care a vrut sa atraga VOTURI

Tinerii se revolta din nou dupa ce Guvernul a emis o ordonanta de urgenta prin care li se permitea studentilor sa mearga gratuit cu trenul pentru a putea vota. Liga Studentilor Iasi sustine ca masura.

Coloana de camioane pe sapte kilometri, in Vama Nadlac II, unde autoritatile ungare fac din nou verificari amanuntite

Soferii de camioane sunt nevoiti sa astepte trei ore pentru a iesi din tara prin Vama Nadlac II, aflata pe autostrada, unde s-a format o coloana de camioane de sapte kilometri, pentru ca autoritatile ungare fac din nou verificari amanuntite. Politia de.

Deputatul in chiloti, Catalin Radulescu, RECIDIVEAZA! PSD-istul JIGNESTE din nou jurnalistii: Te-a facut ma-ta proasta! Tu daca mai continui mult cu asta, ti-o iei!

Deputatul PSD Catalin Radulescu recidiveaza. La nici 24 de ore dupa ce a fost reales parlamentar pe listele filialei din Arges, in cadrul unei conferinte de presa, acesta a jignit o jurnalista.

Deputatul in chiloti, Catalin Radulescu, a jignit din nou o ziarista: Te-a facut ma-ta proasta! Esti o inculta!

Reales pentru un nou mandat de deputat pe listele PSD Arges, Catalin Radulescu a jignit o ziarista care lucreaza pentru un site local de stiri. Parlamentarul nu este la prima iesire scandaloasa.

Curtea Constitutionala discuta vineri din nou legea privind eliminarea celor 102 taxe, inclusiv a celei radio-tv

Curtea Constitutionala dezbate, vineri, sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis impotriva legii PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, dupa ce dosarul a fost amanat in sedinta de miercuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )