Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce descendente europene sunt cele mai reprezentate in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Ce descendente europene sunt cele mai reprezentate in Statele Unite

Statele Unite se remarca prin diversitate, iar mostenirea europeana este un element fundamental al acestei caracteristici. Mai mult de 70% dintre cetatenii americani spun ca au origini europene. continuă pe Adevărul

SUA: A opta zi de la moartea lui George Floyd. Cele mai importante evenimente de marti. Trump: Washingtonul a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta

Protestele anti-rasism au continuat marti in Statele Unite, unde abordarea martiala a presedintelui Donald Trump, hotarat sa restabileasca ordinea apeland la armata daca va fi necesar, face noi valuri, informeaza AFP, citata de Agerpres. La opt zile de la moartea lui George Floyd, valul furiei publice impotriva rasismului, a brutalitatii politiei si a inegalitatii sociale carezguduie Statele Unite nu s-a domolit. Marti seara, cateva mii de persoane printre care senatoarea democrata Elizabeth Warren, au sfidat in mod pasnic interdictia de circulatie din capitala federala Washington. Zona din jurul Casei Albe a fost blocata de bariere pentru a impiedica orice confruntare directa. Washingtonul, unde peste 300 de protestatari au fost arestati luni seara, a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta, a scris pe Twitter presedintele Trump, care si-a asumat rolul de presedinte al legii si ordinii.

Mesajul companiei Nike, dupa violentele din Statele Unite

Nike, una dintre cele mai mari companii americane, isi modifica celebrul slogan Just Do It in contextul protestelor din SUA.

Cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestelor BlackLivesMatter

Protestele anti-rasism, pornite dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist, continua nu doar in Statele Unite, ci si in alte zone din lume. Iata cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestatarilor BlackLivesMatter .

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Statele Unite: Seful ONU solicita investigarea violentei politiei

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, considera ca, in cazul in care protestele vor avea loc in mod pasnic, violenta politieneasca trebuie investigata in Statele Unite ca in orice alta tara, declarat luni purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP.

FOTOGALERIE Protestele din Statele Unite generate de moartea lui George Floyd, in 15 imagini

Scene de violenta urbana, manifestanti loviti de politie, ziaristi arestati in timp ce isi faceau meseria, politisti atacati cu sticle si pietre, masini incendiate, magazine jefuite. Imaginile revoltelor din acest week-end din Statele Unite au facut inconjurul lumii.

Situatia escaladeaza in Statele Unite! O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politie

O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politia din Statele Unite. Zeci de reporteri au fost raniti, in ciuda faptului ca s-au legitimat.

Protestele violente continua in Statele Unite. Cel putin 40 de orase au impus restrictii de circulatie

Confruntarile violente dintre protestatari si fortele de ordine continua pentru a sasea zi in Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare in varsta de 46 de ani ucis de un ofiter de politie din orasul american, potrivit CNN.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )