Libnet.ro
UNICEF

20:00

DE LA DESCHIDEREA AFACERII IN TARA NOASTRA: Provident Financial Romania - 1,2 milioane de clienti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA DESCHIDEREA AFACERII IN TARA NOASTRA: Provident Financial Romania - 1,2 milioane de clienti

Solicitarile telefonice primite de Provident Financial Romania de la clienti, in 2018, au fost rezolvate, in medie, in 3,5 minute, apelurile au fost preluate in maximum 1 minut si 4 secunde, iar reclamatiile au avut un timp mediu de solutionare de 5,6 zile, mai rapid decat perioada stipulata legal, de 30 de zile, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

RAPORT CBRE PENTRU TARA NOASTRA: Anul acesta este asteptata livrarea a circa 190.000 mp de spatii comerciale

Stocul modern de spatii destinate centrelor comerciale, in tara noastra, a atins 2,1 milioane de metri patrati, dintre care 38% se afla in Bucuresti, iar 62%, in orasele regionale, arata un raport intocmit de compania de consultanta imobiliara CBRE.

PAPA FRANCISC VINE iN ROMANIA. Unde va dormi si ce va vizita Suveranul Pontif. Klaus Iohannis il va insoti in turneul din tara noastra

O zi pana la sosirea Papei Francisc in Romania. Klaus Iohannis va fi prezent alaturi de Suveranul Pontif pe tot parcursul turneului acestuiain Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. Vineri,.

PENTRU FINANTAREA ACTIVITATILOR DIN TARA NOASTRA: Vast Resources a strans 900 mii de lire sterline

Compania miniera Vast Resources, companie listata la Bursa de Marfuri AIM din Londra, a anuntat, astazi, ca a strans 900. 000 de lire sterline printr-o vanzare de actiuni, pentru a acoperi nevoile de finantare ale companiei in legatura cu activitatile din Romania.

IN TARA NOASTRA: Google Maps afiseaza limitele de viteza

Atentionarile cu privire la limitele de viteza si camerele care inregistreaza viteza apar acum in aplicatia Google Maps si pentru Romania.

FMI, vizita de doua saptamani in tara noastra

O echipa a Fondului Monetar International FMI), condusa de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a inceput o vizita de doua saptamani in Romania, pentru a face o analiza a economiei romanesti, a anuntat, astazi, FMI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )