Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descoperire bizara intr-o padure din Bosnia. Un arheolog supranumit Indiana Jones de Bosnia sustine ca a dat de urma unei civilizatii pierdute

Antena3 Antena3,
Descoperire bizara intr-o padure din Bosnia. Un arheolog supranumit Indiana Jones de Bosnia sustine ca a dat de urma unei civilizatii pierdute

Un arheolog bosniac sustine ca a facut o descoperire istorica, intr-o padure apropiata de orasul Zavidovici. Semir Osmanagic a descoperit o sfera uriasa din piatra, cu un continut mare de fier, care. continuă pe Antena3

23 de morti dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-un rau din Peru

Minimim 23 de persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a prabusit intr-un rau din Anzii Cordilieri, in peru, arata newsjs. com. Pot confirma ca au murit cel putin 23.

Moarte bizara pentru un barbat din Ipotesti: Acesta a decedat dupa ce s-a inecat cu un mic la lansarea unui candidat la Primaria Mihai Eminescu

Moarte bizara pentru un barbat din comuna Mihai Eminescu. Aflat in incinta Memorialului Ipotesti cu ocazia lansarii candidatului PNL la functia de primar al comunei, barbatul in varsta de 41 de.

inca un caz Bogata: Un arab inoata alaturi de niste lei intr-o piscina din... Hunedoara (VIDEO)

Un nou caz Bogata in mediul online. Un barbat a postat pe site-ul Newsflare un clip in care apare in timp ce se joaca intr-o piscina alaturi de niste lei, selectand ca locatie strada.

Fenomen extrem: Grindina de marimea unei mingi de golf a cazut in timpul unei furtuni intr-un oras din China (VIDEO)

Furtuna de cosmar in China. Mai multe masini au fost avariate, dupa ce grindina de marimea unor mingi de golf, a cazut deasupra unui oras din Sudul Chinei. Desi vijelia a durat doar 10 minute, mai multe.

Animale de companie, maltratate: 24 de caini si pisici, tinuti capitivi intr-o garsoniera din Brasov (FOTO)

Aurotitatile din Brasov au salvat, luni dimineata, 21 de caini si trei pisici, in urma unei perchezitii care a avut loc intr-o garsoniera amplasata la parterul unei vile din strada Simion.

Madalina Ghenea, imagini fierbinti: Romanca a dansat la bara intr-un club din New York (VIDEO)

Imagini de senzatie cu Madalina Ghenea. Frumoasa romanca pare sa fi trecut peste tensiunile din cuplu. Madalina a aprins imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )