Libnet.ro
UNICEF

06:30

Descoperire macabra intr-un parc din Craiova, in apropiere de locul de joaca a copiilor. Au crezut ca nu vad bine (FOTO)

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra intr-un parc din Craiova, in apropiere de locul de joaca a copiilor. Au crezut ca nu vad bine (FOTO)

Descoperire socanta intr-un parc din Craiova. Mai multe oseminte si resturi de cruci si coroane au fost gasite de un barbat in Parcul Tineretului din oras, in acelasi loc in care, la. continuă pe Antena3

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta in raul Somes

O femeie a fost gasita moarta in raul Somesul Mic, in zona unui pod din Cluj-Napoca. Trupul neinsufletit a fost observat de trecatorii care au anuntat autoritatile, potrivit.

Incident dramatic intr-un parc din Capitala! Un barbat a fost ranit grav de o creanga uriasa care s-a rupt dintr-un copac

O creanga uriasa s-a rupt dintr-un arbore si a cazut peste un cuplu care trecea exact in acel moment prin zona. Incidentul a avut loc in parcul IOR din Capitala, potrivit stirileprotv. ro. Cei doi.

Un chirurg din Brasov, sotia sa si doi profesori universitari din Craiova, pusi sub acuzare pentru dare si luare de mita dupa perchezitiile de la Spitalul Judetean din Brasov

Un cunoscut medic chirurg plastician de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, sotia acestuia si doi profesori universitari din Craiova au fost pusi sub acuzare pentru dare si luare de mita, fiind cercetati sub control judiciar in dosarul privind fraudarea unui concurs de angajare pentru un post de medic radiolog, dar si operatii estetice decontate ilegal prin sistemul de asigurari de sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )