Libnet.ro
UNICEF

06:45

Descoperire senzationala in lupta impotriva covid-19. Vesti bune pentru milioane de bolnavi

Playtech Playtech,
Descoperire senzationala in lupta impotriva covid-19. Vesti bune pentru milioane de bolnavi

Desi cu vaccinul pe masa, cercetatorii inca sunt in cautarea unor tratamente care sa diminueze efectele produse de maladie. O echipa stiintifica a identificat o noua arma impotriva noului virus, care este de 30 de ori mai puternica decat Remdesivir. Cercetatorii au gasit o noua arma impotriva COVID-19 O echipa de cercetatori condusa de University . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru FCSB inaintea meciului cu FC Arges

Antrenorul Anton Petrea a anuntat, luni, ca poate conta din nou pe doi dintre jucatorii de baza ai echipei.

Vesti cumplite pentru Elena Udrea si Ioana Basescu. DNA a facut anuntul chiar azi

Procurorii DNA cer pedepse maxime de inchisoare pentru Elena Udrea si Ioana Basescu in dosarul finantarii campaniei fostului sef de stat Traian Basescu. Elena Udrea si Ioana Basescu astepata sentintele in dosarul campaniei lui Traian Basescu. Procurorii DNA cer pedepse maxime Procurorii anticoruptie cer cel putin 12 ani de inchisoare pentru fostul ministru Elena Udrea, .

Vesti proaste pentru omenire. Ce se va intampla cu apa potabila, de fapt, in viitor

Intr-o prima faza, apa potabila s-a alaturat oficial aurului si petrolului pe pietele de tranzactionare de pe Wall Street. Asta inseamna ca fermierii, investitorii si municipalitatile ar putea paria pe pretul viitor al apei. Apa potabila este o resursa care devine din ce in ce mai rara in lume. Aceasta practica, menita sa contribuie la .

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )