Libnet.ro
UNICEF

23:15

Descoperire sinistra in bagajul unui italian care se intoarcea din Romania

România Liberă România Liberă,
Descoperire sinistra in bagajul unui italian care se intoarcea din Romania

Aproximativ 200 de pasari din specii protejate vanate in Romania au fost gasite in bagajele unui cetatean italian, pe aeroportul din Munchen, relateaza editia germana a publicatiei The Local, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Cu ce probleme se confrunta tinerii care ies din centrele de plasament

Tinerii care ies din centrele de plasament au probleme in a-si gasi un loc de munca si sunt supusi unui risc mai mare sa comita o infractiune, a aratat un reprezentant al Fundatiei Konrad Adenauer, citat de Agerpres. Aproximativ 3. 500 de tineri parasesc, anual, centrele rezidentiale, conform ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Studiu: Tinerii care ies din centrele de plasament ajung, cel mai adesea, in strada

Multi dintre tinerii care provin din centrele de plasament care se angajeaza nu reusesc sa-si pastreze locul de munca, pentru ca nu sunt invatati sa respecte norme, si devin dependenti de serviciile sociale, ajungand pe strazi, arata un studiu efectuat de Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii, citat de Mediafax.

SUA: Autoritatile modifica masurile de carantina pentru pasagerii care revin din tarile africane

Autoritatile sanitare americane au anuntat luni noi masuri pentru controlarea pasagerilor la intoarcerea din tarile afectate de Ebola, fara sa impuna carantina, in urma unei polemici si a apelului secretarului general al ONU de a nu stigmatiza cadrele medicale la revenirea din Africa de Vest.

Simbolurile discului Phaistos, care dateaza din jurul anului 1700 i.Hr, au fost descifrate

Discul are, pe ambele fete, cate o serie de simboluri 241 in total, de 45 de tipuri diferite - asezate in spirala, destinate a fi citite dinspre margine spre centru. Timp de pste 100 de ani, nimeni n-a stiut ce semnifica aceste simboluri. O fata a discului este dedicata unei femei gravide, iar cealalta unei femei care naste.

Londra vea sa limiteze numarul lucratorilor care vin din alte state ale UE

Guvernul de la Londra vrea sa limiteze numarul de lucratori din alte state ale Uniunii Europene care vin sa lucreze in Marea Britanie, a anuntat ministrul britanic al apararii Michael Fallon, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )