Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire socanta inConstanta! Ce au ingropat mai multi romani in curtea unei case

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta inConstanta! Ce au ingropat mai multi romani in curtea unei case

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au gasit peste 500. 000 de lei ingropati in curtea unor contrabandisti de tigari. Asupra contrabandistilor au fost gasite peste 400. 000 de. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in judetul Arges. Un tanar a fost gasit fara suflare in scara unui bloc

Moarte suspecta in Mioveni. Un tanar de 31 de ani a fost gasit fara suflare in scara blocului in care locuia. Tanarul decedat a iesit luni seara cu mai multi prieteni la un bar,.

Descoperire socanta langa stabilopozii de la intrarea in statiunea Mamaia

Descoperire socanta langa stabilopozii de la intrarea in statiunea Mamaia. Un pescar a observat trupul neinsufletit al unei persoane si a solicitat sprijinul pompierilor si politistilor.

Atac armat in Amsterdam: Mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca(VIDEO)

Un adolescent a fost impuscat mortal si cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca situat in centrul orasului Amsterdam,.

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

Presedintele Klaus Iohannis a dat afara mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis acasa mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar, la aproape doi ani de functionare. Mai multi clienti multumiti, dar si loc de multe imbunatatiri

Toate cazurile sunt grele si fiecare isi are propriul grad de dificultate in negocieri, spune Camelia Popa, negociator intre banci si clienti. Un consumator voia sa isi achite un credit in CHF ca sa isi vanda locuinta. S-a obtinut de la banca si reducerea comisionului de administrare, si a creditului de restituit catre banca, dupa care clientul s-a razgandit pur si simplu. Discutam despre un consumator cu studii superioare, de la care aveam anumite asteptari, explica Popa. Cele mai grele dosare sunt cele in care treneaza cel mai mult negocierile. Sunt consumatori care au un dosar pe rolul instantelor si conditioneaza retragerea actiunii in instanta de acceptarea propriei solutii la sesizarea CSALB, spune un alt conciliator, Dragos Gheorghe.

Noi SANCTIUNI din partea SUA pentru mai multi OFICIALI rusi

Noi sanctiuni financiare vor fi aplicate mai multor oficiali rusi, a anuntat Trezoreria americana. Mai multe entitati si 21 de persone sunt vizate din cauza celor patru turbine fabricate de grupul german.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )