Libnet.ro
UNICEF

22:45

Descoperire socanta la Vaslui. Un tanar a fost gasit mort si cu gatul taiat

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta la Vaslui. Un tanar a fost gasit mort si cu gatul taiat

Descoperire socanta intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 32 de ani a fost gasit cu gatul taiat, chiar in fata portii. Martorii au explicat ca barbatul practic s-a tarat pana acolo cu ultimele. continuă pe Antena3

Doliu in lumea sportului! Un tanar de 20 de ani a fost gasit mort intr-o piscina

Tanarul judoka Gabriel Schlichia Adriano, una dintre promisiunile acestui sport in Brazilia, a fost gasit fara viata intr-o piscina din orasul Curitiba, au anuntat, luni, surse oficiale, citate de.

Un fost lider al gruparii Hezbollah a fost gasit mort in apartamentul sau din Beirut

Un fost oficial al gruparii libaneze Hezbollah, sustinuta de Iran, a fost gasit mort duminica in apartamentul sau din capitala Libanului, Beirut, a anuntat agentia de presa de stat din aceasta tara, citata de Reuters, scrie Mediafax.

Un tanar de 32 de ani, din Vaslui, a fost gasit injunghiat in fata casei

Un barbat in varsta de 32 de ani din localitatea Barzesti, comuna Stefan cel Mare, a fost gasit injunghiat in fata locuintei sale, echipajul medical solicitat sa intervina neputand face nimic pentru.

SOCANT! Andrei a fost gasit mort si cu gatul taiat...

Andrei, un tanar din Vaslui, in varsta de 32 de ani, a fost gasit cu gatul taiat, chiar in fata portii.

Barbat, gasit mort pe marginea drumului intr-o comuna din Vrancea

Un barbat de 76 de ani, din comuna Valea Sarii, a fost gasit mort, duminica seara, pe marginea drumului DJ 250 D, dupa ce ar fi fost lovit de un autoturism al carui sofer a parasit locul accidentului, a.

Dat disparut de chirias, Alexandru a fost gasit intr-o urna la crematoriu. Misterul mortii unui celebru expert auto din Oradea, ucis pentru a fi jefuit de avere

Unul dintre cei mai respectati experti auto din judetul Bihor, Alexandru Lokoshazy, dat disparut in luna august de cunostinte, a fost gasit mort, incinerat intr-o urna pastrata la crematoriul din.

iNFIORATOR! Un cioban a fost gasit mort la stana. Barbatul era cu capul in jarul focului

Caz infiorator la o stana din Maramures. Un ciobanin varsta de 37 de ani a fost gasit fara suflare in locul numit Valea Neagra, din comuna Petrova. Potrivit Politiei Maramures,.

Tanar drogat, gasit inconstient intr-un parc din Buzau

Un tanar a fost descoperit, luni seara, de politistii locali, in timp ce zacea inconstient pe o banca din parcul aflat la intersectia Bulevardului Balcescu cu Spiru Haret. Agentii care executau serviciul in civil in zona parcului l-au observat pe adolescent care statea intins pe o banca. in momentul in care politistii s-au apropiat au constatat ca acesta este inconstient.

Misterul mortii unui batran instarit gasit intr-o urna si tanarul care-i revendica averea cu un testament dubios

Unul dintre cei mai respectati experti auto din judetul Bihor, Alexandru Lokoshazy, dat disparut in luna august de cunostinte, a fost gasit mort, incinerat intr-o urna pastrata la crematoriul din Oradea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )