Libnet.ro
UNICEF

12:30

Descoperire stranie in Botosani. Mai multi cetateni au sunat la Politie

Antena3 Antena3,
Descoperire stranie in Botosani. Mai multi cetateni au sunat la Politie

Descoperire stranie in centrul orasului Botosani, scrie monitorulbt. ro. O patrula a Politiei Locale a fost sesizata de mai multi cetateni ca, in spatele Casei Cartilor, au fost aruncate trei cadavre de. continuă pe Antena3

Strainii din inima Ardealului. La Cluj traiesc oameni din 108 tari ale lumii. Ce nationalitate au cei mai multi

La sfarsitul anului trecut, Clujul figura drept casa, in evidentele politistilor, pentru circa 7. 000 de straini. Vorbim de cetateni in 108 tari, din state ale Uniunii Europene si din tari care nu fac parte din UE.

Tot mai multi migranti la granita dintre Macedonia si Serbia, ca urmare a conditiilor meteo favorabile

Numarul migrantilor veniti mai ales din Orientul Mijlociu a inceput din nou sa creasca la frontierele Serbiei, unde in ultimele 24 de ore au fost inregistrati peste 3. 000 de migranti, fata de 2. 000 in.

Mai multi membri din conducerea de varf a Twitter pleaca din companie

Un numar de patru directori ai Twitter vor pleca din companie, a anuntat duminica seara directorul general Jack Dorsey, pe reteaua de socializare, acestea fiind cele mai mari schimbari din conducere de la revenirea sa in functie, in conditiile in care.

Germania: Mai multi raniti in urma unei incaierari intr-o tabara de refugiati

Mai multe persoane au fost ranite sambata noaptea intr-o altercatie in care au fost implicate circa 200 de persoane intr-o tabara de refugiati din zona localitatii Leimen, in sud-vestul Germaniei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )