Libnet.ro
UNICEF

12:30

Descoperiti: Document incendiar prezentat la Antena 3. Nou cutremur in sistem

Antena3 Antena3,
Descoperiti: Document incendiar prezentat la Antena 3. Nou cutremur in sistem

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti un document de la Parchetul General. Este vorba de o adresa a domnului Augustin Lazar catre Ministerul Justitiei care e legata de protocoale si care. continuă pe Antena3

Un nou cutremur mare a avut loc in apropiere de insula greceasca Zakynthos

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe Richter a avut loc vineri in apropiere de insula greaceasca Zakynthos la primele ore ale diminetii. Seismul a avut loc la o saptamana de la cutremurul de 6.

Un nou cutremur in Vrancea, la o saptamana dupa cel mai puternic seism din ultimii ani

Un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter s-a produs sambata, la ora 18. 34, in judetul Vrancea, la adancimea de 99 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), tr.

Un nou CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Ce se intampla cu pamantul! Panica in randul SPECIALISTILOR

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs in Oaceanul Pacific, in apropiere de coastele Federatiei Ruse. Seismul a avut loc vineri la 314 km fata de Iujno-Sahalinsk, oras situat in insulele Kuril ) informe.

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT pamantul! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc, joi seara, in doua zone din nordul statului Chile. in urma seismului nu au fost raportate victime, pagube materiale si nici risc de tsunami, a anuntat Biroul national.

Nou cutremur in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 2,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Vrancea, la o adancime de 113 kilometri, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT Romania! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a anuntat ca un cutremur, cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs in judetul Vaslui. De asemenea, specialistii au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )