Libnet.ro
UNICEF

15:15

Despagubirile pentru bunuri din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord, ACTUALIZATE. Cum se vor face platile

România Liberă România Liberă,
Despagubirile pentru bunuri din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord, ACTUALIZATE. Cum se vor face platile

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) a actualizattoate dosarele despagubitilor din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord, dupa mai multi ani in care despagubirile datorate persoanelor care si-au abandonat fortat bunurile in acele zone au fost amanate sau acordate netransparent, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

ANRP a actualizat despagubirile pentru bunuri din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) a emis decizii de actualizare in toate dosarele despagubitilor din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord, informeaza.

Familiile care si-au abandonat bunurile in Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord vor primi titluri de plata pana la sfarsitul anului

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) a emis decizii de actualizare in toate dosarele despagubitilor din Cadrilater, Basarabia si Bucovina de Nord, reprezentand persoane care au fost nevoite sa-si paraseasca bunurile dupa pierderea teritoriilor din al doilea razboi mondial sau urmasii acestora, informeaza institutia.

BCE a redus finantarea pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a redus finantarea pentru bancile din Grecia prin programul de urgenta ELA cu 1 miliard de euro, la 87,9 miliarde de euro, datorita imbunatatirii nivelului de lichiditati al institutiilor financiare, a anuntat miercuri Banca Greciei.

VIDEO 7 angajati vin zilnic si monitorizeaza un sistem de 21 de milioane de euro care nu merge. Explicatia pentru haosul din trafic

7 angajati vin zilnic si monitorizeaza un sistem de 21 de milioane de euro care nu merge. Explicatia pentru haosul din trafic.

Raluca Turcan: Proiectul de generalizare la nivel national a programului Scoala dupa Scoala a fost votat in unanimitate in Comisia pentru invatamant din Camera Deputatilor

Introducerea programului Scoala dupa Scoala la nivel national, in toate scolile primare in care parintii cer acest program, a primit vot in unanimitate in Comisia pentru Invatamant din Camera Deputatilor, precum si aviz favorabil de la Ministerul Educatiei, a anuntat deputatul liberal Raluca Turcan.

12 solutii pentru finisajele din baie si bucatarie

Placile ceramice raman in topul recomandarilor pentru peretii si pardoselile din bai si bucatarii insa, in prezent, se pot lua in calcul si alte materiale, fara a face compromisuri la capitolul functionalitate. Oricare ar fi solutia care se adopta, pentru a obtine un finisaj care sa corespunda atat criteriilor estetice, cat si celor functionale este bine sa alegeti un material de cea mai buna calitate pentru montare sau placare.

Cinci oferte depuse pentru frecventele din banda 3400 - 3800 MHz

Luni, 5 octombrie, a fost termenul limita pentru depunerea candidaturilor operatorilor interesati sa participe la licitatia pentru obtinerea licentelor de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz, lansata de ANCOM pe 7 septembrie 2015. Pana la aceasta data au fost primite cinci oferte, din partea companiilor 2K Telecom, Orange Romania, RCS and RDS, Societatea Nationala de Radiocomunicatii si Vodafone Romania, se arata intr-un comunicat ANCOM.

Salarii colosale pentru angajatii din autoritatile de reglementare si control

Autoritatile de reglementare si control, institutii finantate de stat au devenit oaze ale fericirii. Vorbim aici de salariile colosale, ce rivalizeaza cu cele de la companiile din afara, ce pot ajunge chiar si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )