Libnet.ro
UNICEF

19:15

Detalii halucinante in cazul tinerei ucise in Belgia cu 50 de lovituri de cutit. Cine si de ce i-a luat viata

Antena3 Antena3,
Detalii halucinante in cazul tinerei ucise in Belgia cu 50 de lovituri de cutit. Cine si de ce i-a luat viata

Romanca de 21 de ani, Laura B, a fost ucisa la Bruxelles cu 50 de lovituri de cutit. Conform presei belgiene, tanara a ajuns in Belgia cu doua luni in urma si isi castiga extistenta practicand. continuă pe Antena3

Suspectul n cazul tinerei care a fost agresata sexual si lovita n scara blocului a fost retinut

Suspectul in cazul tinerei de 17 ani care a fost agresata si lovita in scara unui bloc din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore, barbatul in varsta de 21 de ani urmand a fi prezentat vineri instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta Mediafax.

Motto-ul misterios din profilul de Facebook al tinerei ucise cu brutalitate de sotul gelos: Mai devreme sau mai tarziu, fiecare primeste ce merita!

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis continua ancheta in cazul crimei de la Timisoara, in care un tanar de 29 de ani si-a ucis sotia. Procurorii au reusit sa il audieze pe tanarul internat la Spitalul Municipal Timisoara.

Tanara romanca, ucisa in Bruxelles cu 50 de lovituri de cutit. Laura fusese o eleva eminenta, dar a renuntat la studii

O tanara in varsta de 21 ani, din orasul Targu Carbunesti, din judetul Gorj, a fost ucisa cu 50 de lovituri de cutit intr-o suburbie a capitalei Bruxelles, acolo unde traia cu prietenul ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )